Profesoară de matematică, înjunghiată în fața cancelariei la Ploiești. Agresorul, un fost elev

Ultima actualizare:

    Suspectul a atacat profesoara de matematică în fața cancelariei din Colegiul Spiru Haret
Suspectul a atacat profesoara de matematică în fața cancelariei din Colegiul Spiru Haret

Școlile și liceele din România au ajuns arene de luptă! O profesoară de la un liceu din Ploieşti a fost înjunghiată marţi, în timp ce se afla pe holul şcolii. Agresorul, un fost elev în vârstă de 22 de ani, a fost reținut la scurt timp după ce a comis fapta.

Suspectul este un fost elev, care a luat-o la fugă după ce a comis fapta, dar a fost prins de autorități. Potrivit adevărul.ro, atacul a avut loc puţin după orele 13.00, pe holul Liceului ”Spiru Haret”din Ploieşti. Agresorul a fost prins de o patrulă de jandarmi la 25-30 de metri de intrarea în liceu. ”Pe timpul urmăririi persoana în cauză a lovit cu pumnul parbrizul unui autoturism parcat în zonă. După imobilizare, la controlul corporal și al bagajelor au fost găsite asupra acestuia următoarele: un cuțit de bucătărie cu lama de 10 cm, un toporaș cu coada metalică, o teslă cu coada metalică, un patent, o foarfecă, un PET de 2 l tăiat în care se aflau cuie, o sticlă de 0,5 l cu alcool, cu miros specific de țuică, consumat din el”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi Prahova.

Medicii de la Serviciul de Ambluanţă din Prahova, solicitaţi la liceu de ceilalţi profesori, i-au acordat victimei îngrijiri medicale în cancelarie, apoi au transportat-o la Unitatea de Primiri Urgențe Ploiești. Potrivit Serviciului de Ambulanță Prahova, femeia în vârstă de 43 ani a suferit o plagă înjunghiată abdominală, iar starea acesteia este stabilă.

Agresorul are 22 de ani, fusese exmatriculat, iar din câte se pare în momentul agresiunii era beat. Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre Mihai Alexandru Nițescu, fost elev al Liceului "Spiru Haret” din Ploiești. "Se pare că acum este în stare de ebrietate”, au precizat sursele citate.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net