Probleme la metrou pe magistrala 2!

aglomeratie_pipera.jpeg

Problemele de pe magistrala 2 au blocat sute de călători în stația Pipera
În Stația de metrou Pipera au fost blocați atât de mulți călători încât lumea nu putea ajunge pe peron

Șirul problemelor la metrou a continuat joi. O cădere de tensiune în zona Piața Victoriei a afactat circulația garniturilor, astfel încât circulația s-a derulat pe un singur sens între Piața Romană și Pipera. După zeci de minute de panică printre călători, problema s-a remediat

UPDATE. După zeci de minute de panică printre călători, problema s-a remediat iar în jurul orelor 19.00, circulația a revenit la normal.

Totul a început la ora 18.20. A fost o aglomerație uriașă la metrou în stațiile Piața Victoriei, Aviatorie, Aviației și Pipera. Oamenilor li s-a spus că trenurile circulă pe un singur sens și pleacă spre Unirii de la linia opusă.

aglomeratie-metrou

aglomeratie metrou
Călătorii au fost rugaţi să coboare din tren
Foto: Click!

”Astazi, la ora 18.20, ca urmare a unei scăderi de tensiune în calea de rulare, în stația de metrou Piața Victoriei, se circulă pe un singur fir între Piața Romană și Pipera. Echipele Metrorex intervin pentru remediere”, au recunoscut reprezentanții Metrorex.”De 15 minute, în statia Pipera nu a mai intrat și iesit niciun tren”, s-au plâns călătorii pentru click.ro. La Piața Unirii, linia 1, trenul din care au fost debarcati călătorii a ramas pe loc, nu a fost retras la capat de linie.

aglomeratie-metrou

aglomeratie metrou
Aglomeraţie în staţia de metrou Pipera, din cauza unei defecţiuni tehnice
Foto:Click!

Călătorii au fost rugaţi să coboare din metrou, iar unii dintre ei, aflaţi la Aviatorilor au refuzat să facă acest lucru. În cele din urmă, nu au avut altă alternativă, decât să accepte soluţia temporară propusă de cei de la Mterrorex. 

Loading...

Citește și

  • UPDATE 14:00 La ora 13:46  Metrorex a remis un comunicat de presă, în care directorul general Gheorghe Udrişte a denunţat "o stire falsă potrivit căreia în dimineaţa zilei de 10 mai 2012 s-ar fi declanşat un incendiu la un vagon de metrou în staţia de metrou Nicolae Grigorescu. Niciun vagon de metrou nu a luat foc la statia Nicolae Grigorescu din Capitală şi nici la vreo altă staţie de metrou. Circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară în condiţii normale. Stirea difuzată pe unele canale de televiziune şi agenţii de stiri este falsă", se arată în comunicatul remis.

  • Compania Metrorex va fi preluată de Primăria Capitalei de la ministerul Transporturilor, iar în parcul Lia Manoliu va fi construită o Sală Polivalentă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1