«Prinţul asfaltului», campion de viteză pe Transfăgărăşan

Ultima actualizare:
Costeluş participă  la raliuri din 2007
Costeluş participă la raliuri din 2007

Are acasă o adevărată colecţie de maşini scumpe şi foarte rapide. Costel Căşuneanu, fiul ”regelul asfaltului” din România, a arătat că este un profesionist la volan. El a câştigat proba de viteză pe Transfăgărăşan.

A fost spectacol la Sibiu, în weekend. 68 de echipaje au participat cu maşini istorice la Sibiu Rally Challenge. Printre ei şi Costel Căşuneanu jr., fiul lui Costel Căşuneanu, supranumit ”regele asfaltului”, cu o avere estimată la circa 200 de milioane de euro. Costeluş, cum este alintat juniorul, a crescut, are 34 de ani şi a prins în greutate. Îi plac maşinile de când era copil, iar bogatul său tată i-a cumpărat în 2007 cel mai scump bolid din România, un Bugatti Veyron, de 1,7 milioane de dolari. 


    Costeluş participă  la raliuri din 2007
Costeluş participă la raliuri din 2007

Pasionat de viteză, ”prinţul asfaltului” a fost în weekend la raliul de la Sibiu cu o maşină pregătiră special pentru curse de viteză, un Ford Escort WRC din 1996, informează organizatorii. Proba la care a participat a fost de viteză pe Transfăgărăşan. Costel Căşuneanu a fost declarat marele câştigător.

”Este cu adevărat un profesionist. A participat la o cursă foarte grea, o provocare: să parcurgă în viteză un traseu dificil, de 8 km, pe Transfăgărăşan”, ne-a spus Sorin Itu, organizatorul raliului de la Sibiu.

”Botezul sportului cu motor l-am primit la vârsta de 14 ani. În 2007 am obţinut primul titlu, de vicecampion naţional la enduro cross. Tot în 2007 am participat şi la primul concurs cu o maşină de off road, la Iaşi, unde am câştigat locul 1 la clasa Open. Acolo am prins gustul acestui sport cu motor”, a declarat Costel Căşuneanu jr. pentru presa de specialitate. El a câştigat şi alte trofee, ultimul în Ungaria, la Hungarian Baja.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net