Prins după ce a accidentat grav un biciclist şi a fugit de la faţa locului

Ultima actualizare:

    Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore

A băut câteva pahare, s-a urcat la volan şi a dat peste un biciclist care circula regulamentar. După ce l-a izbit de asfalt şi-a văzut liniştit de drum şi nu s-a uitat în urmă. Este vorba despre un ilfovean de 43 de ani, care odată ajuns acasă şi-a pus fiul să ia asupra lui toată vina.

Serviciul Rutier Ilfov a reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 43 de ani care, după ce a accidentat un biciclist, a părăsit locul producerii accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. Accidentul a avut loc marţi seară, 27 decembrie, în localitatea Periş, judeţul Ilfov.

Mai mult, după ce a fost identificat, bărbatul a încercat să-i inducă în eroare pe poliţişti, declarând că fiul său a produs accidentul.

Iniţial, cel din urmă a declarat mincinos în faţa poliţiştilor, spunând că el se face vinovat de accident. Nefiind prea convingător, dar şi pe baza probelor strânse, poliţiştii şi-au dat seama de înţelegerea celor doi.

Adevăratul autor a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,48 mg/l. Acesta a refuzat prelevarea de probe biologice de sânge.

În urma unor verificări amănunţite, poliţiştii de la Serviciul Rutier Ilfov au constatat că suspectul avea şi permisul de conducere anulat în Germania, pentru o condamnare având ca obiect infracţiunea de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net