Principesa Margareta nu va participa la nunta fostului principe Nicolae

untitled_243.png

Fostul principe Nicolae şi Irina Binder se vor căsători pe 30 septembrie
Foto:Arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Fostul principe al României, Nicolae se pregăteşte de nunta cu aleasa inimii sale, Irina Binder. Pregătirile pentru ziua cea mare se desfăşoară potrivit planurilor, iar invitaţii au început să confirme prezenţa la eveniment. Din nefericire pentru fostul principe mătuşa sa nu a îngropat securea războiului şi nu a acceptat să ia parte la fericitul eveniment. Mai mult decât atât, nimeni din familia acestuia nu va fi prezent.

Fostul principe Nicolae şi Alina Binder au peste 200 de invitaţi la nuntă, iar pregătirile decurg potrivit planurilor. El a declarat că încă nu are emoţii, dar este sigur că acestea vor începe de săptămâna viitoare, dar până la urmă „totul va fi foarte ok şi foarte frumos”. Despre nuntă, fostul principe a afirmat că aceasta va fi, la biserică, una tradiţională, iar recepţia, seara, va fi „mai formală, protocolară”.

Din nefericire pentru nepotul răposatului rege Mihai I nimeni din cei care fac parte din Casa Regală a României nu va participa la nuntă. Surse apropiate nepotului Regelui Mihai declarau că invitaţia trimisă de fostul principe Nicolae Casei Regale a fost înapoiată nedeschisă. Mai mult, susţin aceleaşi surse, nici mama nepotului regelui Mihai nu va participa la ceremonie.

margareta-si-radu.jpg

Principesa Margareta nu va participa la nunta fostului principe
Foto:Arhivă personală

În luna iunie, fostul principe Nicolae făcuse o afirmaţie surprinzătoare care nu s-a concretizat însă. El afirmase că Custodele Coroanei, Principesa Margareta le va fi naşă de cununie. Nepotul regelui Mihai a afirmat atunci că este optimist în ceea ce privește prezența principesei Margareta la nuntă și acceptul acesteia de a deveni nașă.

În ciuda faptului că nu are emoții momentan, fostul principe este sigur că în preajma datei nunții va fi cuprins de nerăbdare. „Oricum, e un moment foarte fericit pentru noi şi abia aşteptăm să sărbătorim împreună cu familia şi prietenii noştri”, a completat Nicolae Medforth-Mills.

Prințul Nicolae, dezmoștenit în 2015

Prinţul Nicolae a fost dezmoştenit în luna august 2015. El a fost exlus din linia dinastică, potrivit unui comunicat ce a fost dat publicităţii de reprezentanţii Casei Regale în care se anunţa decizia. Nu a fost însă dat un motiv clar, dar se lăsa de înţeles că stilul de viaţă al lui Nicolae ar fi dus la luarea deciziei.

În ultimele zile de viață ale Regelui Mihai, când Nicolae a vrut să-l viziteze ca să-și ia rămas-bun, dar n-a fost lăsat, prințul a spus că niciodată nu i s-a spus care a fost motivul dezmoștenirii sale și că nici n-a primit vreodată vreo hârtie oficială.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Principele Nicolae a cerut-o în căsătorie pe Alina vara trecută

    Fostul prinicipe Nicolae și Alina Binder au hotărât cine le vor fi nași de cununie, iar decizia este una suprinzătoare. Aceștia și-ar dori ca principesa Margareta să le fie părinte spiritual la nunta care va avea loc în această toamnă. Alegerea ei pentru acest rol este una neașteptată ținând cont de divergențele pe care nepotul regelui Mihai le-a avut, de-a lungul timpului, cu principesa Margareta.

  • principe nicolae sotie alina maria binder

    Fostul Principe Nicolae a fost un monument de durere la înmormântarea Regelui Mihai, bunicul său, iar imaginile spun mai mult decât o mie de cuvinte. Singura alinare a tânărului în aceste momente grele a fost soţia sa, Alina Maria Binder, despre care până de curând se ştia că îi este doar logodnică. Cei doi se pare că s-au căsătorit în secret. Deşi Nicolae si-a pierdut dreptul de a emite pretenţii la coroană, Casa Regală şi-a dat acordul pentru nuntă, încă de pe vremea când Regele Mihai trăia.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5