Principesa Margareta nu va participa la nunta fostului principe Nicolae

Ultima actualizare:

    Fostul principe Nicolae şi Irina Binder se vor căsători pe 30 septembrie Foto:Arhivă personală
Fostul principe Nicolae şi Irina Binder se vor căsători pe 30 septembrie Foto:Arhivă personală

Fostul principe al României, Nicolae se pregăteşte de nunta cu aleasa inimii sale, Irina Binder. Pregătirile pentru ziua cea mare se desfăşoară potrivit planurilor, iar invitaţii au început să confirme prezenţa la eveniment. Din nefericire pentru fostul principe mătuşa sa nu a îngropat securea războiului şi nu a acceptat să ia parte la fericitul eveniment. Mai mult decât atât, nimeni din familia acestuia nu va fi prezent.

Fostul principe Nicolae şi Alina Binder au peste 200 de invitaţi la nuntă, iar pregătirile decurg potrivit planurilor. El a declarat că încă nu are emoţii, dar este sigur că acestea vor începe de săptămâna viitoare, dar până la urmă „totul va fi foarte ok şi foarte frumos”. Despre nuntă, fostul principe a afirmat că aceasta va fi, la biserică, una tradiţională, iar recepţia, seara, va fi „mai formală, protocolară”.

Din nefericire pentru nepotul răposatului rege Mihai I nimeni din cei care fac parte din Casa Regală a României nu va participa la nuntă. Surse apropiate nepotului Regelui Mihai declarau că invitaţia trimisă de fostul principe Nicolae Casei Regale a fost înapoiată nedeschisă. Mai mult, susţin aceleaşi surse, nici mama nepotului regelui Mihai nu va participa la ceremonie.

Principesa Margareta nu va participa la nunta fostului principe
Principesa Margareta nu va participa la nunta fostului principe

În luna iunie, fostul principe Nicolae făcuse o afirmaţie surprinzătoare care nu s-a concretizat însă. El afirmase că Custodele Coroanei, Principesa Margareta le va fi naşă de cununie. Nepotul regelui Mihai a afirmat atunci că este optimist în ceea ce privește prezența principesei Margareta la nuntă și acceptul acesteia de a deveni nașă.

În ciuda faptului că nu are emoții momentan, fostul principe este sigur că în preajma datei nunții va fi cuprins de nerăbdare. „Oricum, e un moment foarte fericit pentru noi şi abia aşteptăm să sărbătorim împreună cu familia şi prietenii noştri”, a completat Nicolae Medforth-Mills.

Prințul Nicolae, dezmoștenit în 2015

Prinţul Nicolae a fost dezmoştenit în luna august 2015. El a fost exlus din linia dinastică, potrivit unui comunicat ce a fost dat publicităţii de reprezentanţii Casei Regale în care se anunţa decizia. Nu a fost însă dat un motiv clar, dar se lăsa de înţeles că stilul de viaţă al lui Nicolae ar fi dus la luarea deciziei.

În ultimele zile de viață ale Regelui Mihai, când Nicolae a vrut să-l viziteze ca să-și ia rămas-bun, dar n-a fost lăsat, prințul a spus că niciodată nu i s-a spus care a fost motivul dezmoștenirii sale și că nici n-a primit vreodată vreo hârtie oficială.

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net