Primul avocat al lui Dincă: «Nu l-am văzut impulsiv. Am avut o comunicare bună»

Ultima actualizare:

    Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Dincp, declarații referitoare la cazul CaracalFoto: captură Marius Tucă Show
Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Dincp, declarații referitoare la cazul CaracalFoto: captură Marius Tucă Show

Subiectul crimelor de la Caracal încă mai cutremură România. Primul avocat al criminalului Gheorghe Dincă a făcut serie de declarații prin care a vorbit despre atitudinea lui atunci când era audiat. El a dezvăluit faptul că nu a întâmpinat probleme atunci când a reușit să-l convingă pe Dincă să-și recunoască faptele.

Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dincă, a intervenit în direct, la o emisiune de la Digi24, unde a răspuns la mai multe întrebări cu privire la cazul care a îngrozit România în ultimele săptămâni.  

Avocatul din oficiu a explicat cum se raportează el la rezultatele primite de la INML, în cadrul expertizei ADN asupra rămășițelor găsite în butoiul din curtea casei lui Dincă, rămășițe care au reieșit ca fiind ale Alexandrei Măceșanu. 

„Pur și simplu m-am gândit că deocamdată lucrurile nu sunt foarte clare. Nu am luat informațiile astea ca fiind ultimele rezultate. M-am gândit că dacă avem un rezultat final că ADN-ul găsit este al Alexandrei, putem discuta de o probă concretă în ceea ce privește moartea Alexandrei în acea locuință. Avem deja un răspuns, acum constatăm că se reia procedura și orice om își pune întrebarea de ce se reiau procedurile”, a declarat Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dincă.   

Alexandru Bogdan l-a convins pe Gheorghe Dincă să-și recunoască faptele

„Eu cred că după cele două zile de percheziții la domiciul dânsului, acesta a conștientizat că a comis două crime și a recunoscut. Sunt probe că acolo a murit Alexandra, dar și Luiza. Într-un final, a recunoscut și a zis cum a comis faptele. Am contribuit toți la asta, inclusiv eu și procurorii și anchetatorii. Nu l-am văzut impulsiv (n.r. pe Gheorghe Dincă), nu a fost impulsiv în prezența mea. Niciodată nu a fost. A fost o persoană care m-a ascultat, ceea ce i-am spus și mi-a transmis foarte clar ceea ce avea dânsul de spus. Am avut o comunicare bună. Se vedea pe fizionomia dânsului și așa cum am spus la audieri, când și-a recunoscut fapta a avut niște momente când nu mai putea vorbi, nu se putea concentra, din cauza detaliilor care l-au afectat foarte mult”, a mai spue el. 

Motivul pentru care au mai fost implicați și alți avocați în anchetă

„Eu am explicat acest aspect, opinia mea e că nu ar fi trebuit să fie mai mult de un avocat, dar dacă era necesar, maxim doi din oficiu. Nu e normal să vină avocați în cursul urmăririi penale care nu cunosc cauza, să asiste la audiere, altul la cercetări. Au apărut la solicitarea organelor de anchetă, a procurorilor”, spune el.

În cadrul aceluiași interviu tv, primul avocat al lui Gheorghe DIncă a dezvăluit faptul că în presă circulă informații neadevărate. 

„Nu pot să spun decât faptul că în mass-media circulă diverse informații care din punctul meu de vedere nu sunt apropiate, nu știu care e cauza dar am constatat că sunt informații departe de realitate”, a încheiat el.

Alexandru Cumpănașu cere reanalizarea probelor ADN în altă țară

Unchiul Alexandrei Măceșanu încă nu și-a găsit alinarea după o pierdere atât de importantă, mai precis, nepoata acestuia care a fost ucisă cu brutalitate de inculpatul Gheorghe Dincă, care la momentul de față se află în arest. Și chiar dacă rezultatul ADN a demonstrat faptul că rămășițele găsite în butoiul din curtea casei lui Gheorghe DIncă, despre care criminalul a spus că ar fi ale Alexandrei, au confirmat spusele lui, Alexandru Cumpănașu este revoltat de atitudinea organelor de anchetă, dar și a procedurilor prin care s-ar fi ajuns la acest rezultat. 

„Părinții nu trebuie să afle detalii șocante din presă. De la INML au plecat intoxicări. Cei de la INML au furnizat informații false, am cerut să aflu cine a transmis acele informații false. Majoritatea informațiilor care au venit de la aceste institutii au fost false. Sper să fie Alexandra în viață. Eu astăzi nu aș mai avea încredere în 112, după cele 3 apeluri făcute de Alexandra, nepoata mea. Eu și părinții Alexandrei vrem să facem aceste expertize pentru liniștea sufletească. Se impune o analiză în altă țară. Să fie o expertiză foarte complexă. Noi vom face o investigație amplă în afara țării care să  confirme dacă sunt rămășițele ei. Nu ai cum să spui că dacă găsești doi dinți într-un butoi Alexandra e cu adevărat decedată, adică un om poate trăi foarte bine și fără toți dinții din gură”, a declarat Alexandru Cumpănașu la digi24. 

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net