A primit prin poştă gunoiul pe care l-a aruncat la marginea pădurii

Ultima actualizare:

    O șoferiță din Mehedinți a avut o surpriză de proporții. A primit prin poștă gunoiul aruncat la marginea păduriiFOTO: digi24.ro
O șoferiță din Mehedinți a avut o surpriză de proporții. A primit prin poștă gunoiul aruncat la marginea păduriiFOTO: digi24.ro

O șoferiță din Mehedinți a avut o surpriză de proporții. A primit prin poștă gunoiul aruncat de ea la marginea pădurii. Un tânăr a văzut mizeria, a găsit o factură și a trimis mormanul de deșeuri pe numele și adresa din document.

Parcarea din apropierea Dealului Bujorăscu, din Mehedinți, este transformată deseori în ghenă pentru cei care tranzitează zona, scrie digi24.ro. Supărat pe situaţie, un tânăr a luat atitudine.

Este păţania unei şoferiţe din judeţul Mehedinţi. Expeditorul este un tânăr din Gorj care a găsit, prin mormanul de gunoaie, o factură, scrie digi24.ro. A fost indiciul care l-a condus la cea care a aruncat resturile la voia întâmplării. Drumarii organizează frecvent acţiuni de ecologizare a zonei respective. Şi ei au început să caute prin gunoaie documente care îi pot duce la cei care poluează.

Gunoaiele au fost aruncate într-o parcare pe marginea drumului naţional 67, care face legătura între Târgu Jiu şi Drobeta Turnu-Severin. Tânărul care le-a găsit, le-a împachetat şi le-a trimis în judeţul Mehedinţi exact la persoana care le-ar fi aruncat.

”M-am oprit să mănânc. Dar ce să mănânci dacă vezi un morman de gunoaie? Întâmplarea a fost că, printre gunoaie, doamna sau domnişoara a lăsat o factură. Le-am ambalat bine şi le-am trimis la adresă. N-a venit coletul înapoi, aşa că şocul vieţii ei a fost când l-a primit”, a povestit tânărul care a găsit gunoaiele, citat de digi24.ro.

Isprava tânărului a fost făcută publică de Secţia de Drumuri Naţionale Târgu Jiu.

Citește și

Şi-a transformat apartamentul în groapă de gunoi

Ea e singura șoferiță din țară care conduce o mașină de gunoi

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net