A primit prin poştă gunoiul pe care l-a aruncat la marginea pădurii

gunoi-deseuri-parcare-posta.jpg

O șoferiță din Mehedinți a avut o surpriză de proporții. A primit prin poștă gunoiul aruncat la marginea pădurii
O șoferiță din Mehedinți a avut o surpriză de proporții. A primit prin poștă gunoiul aruncat la marginea pădurii
FOTO: digi24.ro

O șoferiță din Mehedinți a avut o surpriză de proporții. A primit prin poștă gunoiul aruncat de ea la marginea pădurii. Un tânăr a văzut mizeria, a găsit o factură și a trimis mormanul de deșeuri pe numele și adresa din document.

Parcarea din apropierea Dealului Bujorăscu, din Mehedinți, este transformată deseori în ghenă pentru cei care tranzitează zona, scrie digi24.ro. Supărat pe situaţie, un tânăr a luat atitudine.

A primit prin poştă gunoiul aruncat în parcare

Este păţania unei şoferiţe din judeţul Mehedinţi. Expeditorul este un tânăr din Gorj care a găsit, prin mormanul de gunoaie, o factură, scrie digi24.ro. A fost indiciul care l-a condus la cea care a aruncat resturile la voia întâmplării. Drumarii organizează frecvent acţiuni de ecologizare a zonei respective. Şi ei au început să caute prin gunoaie documente care îi pot duce la cei care poluează.

Gunoaiele au fost aruncate într-o parcare pe marginea drumului naţional 67, care face legătura între Târgu Jiu şi Drobeta Turnu-Severin. Tânărul care le-a găsit, le-a împachetat şi le-a trimis în judeţul Mehedinţi exact la persoana care le-ar fi aruncat.

”M-am oprit să mănânc. Dar ce să mănânci dacă vezi un morman de gunoaie? Întâmplarea a fost că, printre gunoaie, doamna sau domnişoara a lăsat o factură. Le-am ambalat bine şi le-am trimis la adresă. N-a venit coletul înapoi, aşa că şocul vieţii ei a fost când l-a primit”, a povestit tânărul care a găsit gunoaiele, citat de digi24.ro.

Isprava tânărului a fost făcută publică de Secţia de Drumuri Naţionale Târgu Jiu.

Citește și

Şi-a transformat apartamentul în groapă de gunoi

Ea e singura șoferiță din țară care conduce o mașină de gunoi

Loading...

Citește și

  • Unii colecţionează timbre, alţii magneţi de pus pe frigider. Mihai Costea strânge de ani de zile resturi de orice fel şi acum are un munte de deşeuri în curtea casei. Bucureşteanul le adună în ciuda amenzilor de mii de lei primite de la Poliţia Locală. Locul are deja un nume:”Everestul gunoaielor”.

  • Turiştii care urcă în Pasul Vulcan au parte de o privelişte dezolantă la poalele muntelui, în imediata vecinătate a telegondolei inaugurată cu mare tam-tam, în 2011, de Elena Udrea, scrie adevarul.ro. După ce au investit aici 8 milioane de euro, autorităţile au uitat de această zonă turistică.