Primele imagini cu fiica fostului Principe Nicolae. Strănepoata Regelui Mihai e adorabilă

principele-nicolae-si-sotia-sa-alina-binder.png

Fostul Principe Nicolae și soția sa, Alina, vor deveni părinți în noiembrie
Fostul Principe Nicolae și soția sa, Alina, vor deveni părinți în noiembrie

S-a împlinit aproape o lună de când fostul Prinţ Nicolae şi soţia lui, Alina Binder, au devenit părinţi. Primele poze cu fiica lor, Maria-Alexandra, au apărut într-o revistă franceză.

Pe 8 noiembrie, fostul Principe Nicolae anunța, bucuros, că a venit pe lume fiica lui și a Alinei Binder. „Sunt bucuros să vă anunț nașterea fiicei mele, Maria-Alexandra, pe 7 noiembrie 2020, la ora 20:05. Fericitul eveniment a avut loc la Spitalul Polizu din București. Soția mea, Alina-Maria, și fetița noastră sunt perfect sănătoase. Trăim un moment cu totul special în familia noastră și, în emoțiile acestor clipe, mulțumim cu recunoștință pentru sprijinul și entuziasmul deosebit al românilor. Gânduri de aleasă prețuire pentru dăruirea personalului medical în aceste vremuri dificile”, se arată într-un document oficial, postat de prințul Nicolae al României, nepotul Regelui Mihai. În doar o oră, postarea a primit aproape 500 de comentarii de felicitări și mii de aprecieri.

Astăzi, Nicolae a anunţat pe reţelele sociale că ei şi fetiţa lor au pozat pentru revista franceză Point de Vue, în ediţia care a apărut tot astăzi la chioşcuri. Într-un articol exclusiv cu trimitere pe copertă, Nicolae şi Alina ai României apar ţinându-şi în braţe fiica în vârstă de nicio lună.

Vezi imaginile pe okmagazine.ro

Loading...
 
 

Citește și