Primarul Piedone: Clubul Colectiv funcționa legal

piedone.jpg

cristian piedone club colectiv
Cristian Popescu Piedone susține că localul a îndeplinit toate normele legale
Foto: Mediafax

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a declarat că nu are ce să-și reproșeze și că din punctul de vedere al primăriei Clubul Colectiv, unde a avut loc incendiul care a ucis 27 de oameni și a rănit alți 200, funcționa legal. Potrivit acestuia, localul a îndeplinit toate normele legale și a semnat o declarație pe propria răspundere.

Cristian Piedone a declarat sâmbătă, în fața Clubului Colectiv, că localul nu avea autorizații ISU pentru că avea o declarație pe propria răspundere, care ar fi cuprinsă într-un acord de funcționare, anunță Mediafax. Primarul Sectorului 4 a menționat că nu are ce să-și reproșeze din punct de vedere legal.

"Avem la dosar toate actele, am îndeplinit toate normele legale de eliberare a acordului de funcţionare (...) Legea Poliţiei locale spune că pentru eliberarea acordului de funcţionare trebuie să avem acordul locatarului, contractul de închiriere, titlul de proprietate, datele de identificare de la Registrul Comerţului. Locatarul dă declaraţie pe proprie răspundere despre ce activitatea pe care trebuie să o desfăşoare. Acordul de funcţionare însumează toate acordurile de la toate institituţiile”, a declarat Cristian Popescu Piedone.

Președintele Klaus Iohannis s-a decolarat absolut revoltat și consideră că tragedia că s-a produs din cauză că localul nu a respectat o serie de norme foarte simple. Vineri (30 octombrie), a avut loc tragedia care a șocat o țară întreagă. 27 de oameni au pierit într-un mod cumplut, iar alți 200 au fost răniți. Zeci de oameni se află în stare critică în momentul de față. Procurorul General al României, Tiberiu Nițu, a declarat că a fost începută urmărirea penală cu privire la faptele de omor calificat și distrugere calificată.

Loading...
 
 

Citește și

 • klaus iohannis club colectiv

  Sâmbătă dimineață (31 octombrie), șeful statului i-a vizitat pe răniții internați la Spitalul Floreasca și a vorbit cu aceștia. A avut loc și o întâlnire cu Gabriel Oprea și Raed Arafat. După aceea, Klaus Iohannis s-a dus la locul tragediei. Ajuns la Club Colectiv, președintele a ținut un moment de reculegere pentru cei 27 de tineri care și-au pierdut viața în urma incendiului de vineri seară (30 octombrie).

 • incendiu in club colectiv

  Președintele Klaus Iohannis va merge la Spitalul Floreasca pentru a vedea care este starea oamenilor care au fost răniți, în urma incendiului din Club Colectiv. Șeful statului va ajunge la spital în jurul orei 11:00, iar la ora 12:00 va participa la o întâlnire de urgență la Palatul Cotroceni cu Gabriel Oprea și Raed Arafat.

 • incendiu in club colectiv

  Prof. dr. Monica Pop, managerul Spitalului de Urgențe Oftalmologice din București, a făcut declarații despre starea oamenilor răniți în urma incendiului produs la Clubul Colectiv. Tragedia s-a soldat cu 27 de morți și aproape 200 de răniți. Monica Pop este prezentă la Spitalul de Arși din Capitală și susține că 7 victime au leziuni foarte grave.

 • În urma incediului din Bucureşti, de la Clubul Colectiv, 27 de oameni şi-au pierdut viaţa şi alţi 146 au fost răniţi. Adrian Despot a fost şi el vineri seara (30 octombrie) la lansarea noului album al trupei Goodbye to Gravity, dar a reuşit să scape fără răni prea mari.

 • colectiv bucuresti

  Vineri (30 octombrie) un incendiu imens a izbucnit în clubul Colectiv din București, în urma căruia nu mai puțin de 27 de persoane au murit, iar peste 140 au fost rănite. Totul a început cu un concert la care au participat câteva sute de persoane.

 • incendiu explozie tragedie club control

  Numărul de oameni care și-au pierdut viața vineri seară (30 octombrie) în Clubul Colectiv a ajuns la 27. La 12 spitale din București și Ilfov au ajuns 182 de victime, dintre 146 sunt încă internate, iar 17 dintre acestea sunt în stare foarte gravă. Ministerul sănătății a făcut apel pentru donarea de sânge.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1