Primarul Piedone: Clubul Colectiv funcționa legal

Ultima actualizare:

    Cristian Popescu Piedone susține că localul a îndeplinit toate normele legaleFoto: Mediafax
Cristian Popescu Piedone susține că localul a îndeplinit toate normele legaleFoto: Mediafax

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a declarat că nu are ce să-și reproșeze și că din punctul de vedere al primăriei Clubul Colectiv, unde a avut loc incendiul care a ucis 27 de oameni și a rănit alți 200, funcționa legal. Potrivit acestuia, localul a îndeplinit toate normele legale și a semnat o declarație pe propria răspundere.

Cristian Piedone a declarat sâmbătă, în fața Clubului Colectiv, că localul nu avea autorizații ISU pentru că avea o declarație pe propria răspundere, care ar fi cuprinsă într-un acord de funcționare, anunță Mediafax. Primarul Sectorului 4 a menționat că nu are ce să-și reproșeze din punct de vedere legal.

"Avem la dosar toate actele, am îndeplinit toate normele legale de eliberare a acordului de funcţionare (...) Legea Poliţiei locale spune că pentru eliberarea acordului de funcţionare trebuie să avem acordul locatarului, contractul de închiriere, titlul de proprietate, datele de identificare de la Registrul Comerţului. Locatarul dă declaraţie pe proprie răspundere despre ce activitatea pe care trebuie să o desfăşoare. Acordul de funcţionare însumează toate acordurile de la toate institituţiile”, a declarat Cristian Popescu Piedone.

Președintele Klaus Iohannis s-a decolarat absolut revoltat și consideră că tragedia că s-a produs din cauză că localul nu a respectat o serie de norme foarte simple. Vineri (30 octombrie), a avut loc tragedia care a șocat o țară întreagă. 27 de oameni au pierit într-un mod cumplut, iar alți 200 au fost răniți. Zeci de oameni se află în stare critică în momentul de față. Procurorul General al României, Tiberiu Nițu, a declarat că a fost începută urmărirea penală cu privire la faptele de omor calificat și distrugere calificată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net