Primarul din Focşani se însoară cu fosta iubită a lui Marian Oprişan

p17-actu-primar-focsani.jpg

Cristi Misăilă se află la primul mandat de edil

Dragostea învinge întotdeauna! După un divorţ lung, Cristi Misăilă (43 de ani), edilul din Focşani, îşi pune din nou pirostriile. Primarul se însoară pe 1 septembrie cu Lucreţia Dumbravă (49 de ani), angajată a Consiliului Judeţean Vrancea, cu care preşedintele acestei instituţii, Marian Oprişan, a avut în trecut o relaţie amoroasă.

Zona pădurii Dumbrăviţa, în apropiere de Focşani, va găzdui, pe 1 septembrie, ceea ce poate fi considerată nunta anului în Vrancea. Edilul Cristi Misăilă şi Lucreţia Dumbravă trăiesc, de trei ani, o poveste de dragoste ca-n basme.

p27-actu-f3_0.jpg

Lucreţia Dumbravă e angajată la Consiliul Judeţean Vrancea

Cei doi însurăţei urmează să fie năşiţi de miliardarul român Ioan Niculae, patronul echipei de fotbal Astra Giurgiu şi unul dintre cei mai bogaţi români.  De altfel, primarul Cristi Misăilă a fost văzut alături de omul de afaceri în tribuna oficială, luna trecută, la un meci de fotbal al grupării giurgiuvene, chiar în ziua în care patronul echipei şi-a aniversat ziua de naştere.

Lucreţia Dumbravă a avut în trecut o relaţie de dragoste cu Marian Oprişan, şeful Consiliului Judeţean Vrancea, pe când era secretară la cabinetul acestuia, scrie adevarul.ro.

p37-actu-marian-oprisan-se.jpg

Lucreţia Dumbravă a avut în trecut o relaţie de dragoste cu Marian Oprişan, şeful Consiliului Judeţean Vrancea

Invitaţiile de nuntă au fost tipărite şi împărţite celor care sunt aşteptaţi la evenimentul monden. “Cu dragoste, înţelegere şi respect, într-o zi de 1 septembrie 2018, vom păşi în Casa Domnului, pentru a depune jurământul de credinţă. Şi cum în aceste clipe de bucurie nu vrem să fim singuri, vă invităm pe dumneavoastră, oameni minunaţi, să ne fiţi alături, la Popasul Dumbrăviţa, începând cu ora 18.00. Vă mulţumim şi vă aşteptăm cu mare drag!” – aşa sună textul de pe invitaţia la nuntă.

p47-actu-orig.jpg

Aşa arată invitaţia de nuntă
Foto:Arhivă personală

Şi mireasa a mai trecut prin experienţa unei căsnicii, fiind căsătorită cu şoferul lui Marian Oprişan. Din acea relaţie, ea are o fiică, măritată cu şeful Poliţiei Locale, uns în această funcţie în mandatul primarului Misăilă. La rândul său, edilul Focşaniului are din căsnicia trecută două fete.

Fosta lui soţie a apelat la executorul judecătoresc, după ce primarul nu şi-a onorat obligaţiile părinteşti stabilite de instanţă.

Loading...
 
 

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1