Primarul Capitalei Nicușor Dan a anunțat ca intră în izolare 14 zile

Ultima actualizare:

    Primarul Capitalei, Nicușor Dan, va sta 14 zile în izolareFoto: Arhivă Click
Primarul Capitalei, Nicușor Dan, va sta 14 zile în izolareFoto: Arhivă Click

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat luni că fetiţa sa, Aheea, a avut test pozitiv la COVID-19, iar la el testul a fost negativ, însă trebuie să stea în izolare timp de 14 zile, până pe 30 aprilie.

„Fetiţa mea Aheea a ieşit pozitivă la testul COVID-19. Nu are simptome, nu sunt motive de îngrijorare. Eu am ieşit negativ la testare dar, fiind contact direct, trebuie să stau în izolare 14 zile (de la testul ei), până vineri, 30 aprilie. Voi continua să-mi îndeplinesc obligaţiile de primar lucrând de acasă. Multă sănătate tuturor!”, a scris Nicuşor Dan, luni, 19 aprilie, pe Facebook. 

Nicușor Dan intră în izolare 14 zile, după ce fiica lui a fost confirmată cu COVID

Nicușor Dan a devenit păinte în luna mai a anului 2016, când a venit pe lume fetița lui și a Mirabelei Grădinaru, Aheea. Nicușor Dan scria atunci pe pagina sa de Facebook că trăiește cea mai fericită zi din viața lui: „Trăiesc cea mai fericită zi din viață. Am devenit tatăl unei fetite minunate și sănătoase. Mulțumesc, Mirabela, pentru bucuria uriașă pe care mi-ai făcut-o”. 

În ianuarie 2017, fetița avea să devină, fără să vrea sau să conștientizeze, cea mai tânără protestantă care participa la o manifestație organizată în București. Iar asta pentru că Nicușor Dan a venit în Piața Victoriei însoțit de întreaga sa familie. El și-a ținut copilul în brațe, învelit într-o păturică. „Am fost cu ea la roșia Montană, am fost la tribunal, îi creez amintiri”, spunea pe atunci politicianul. 

image
image
image
image
image
image
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net