Primarul Capitalei Nicușor Dan a anunțat ca intră în izolare 14 zile

nicusor-dan.jpg

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, va sta 14 zile în izolare
Foto: Arhivă Click

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat luni că fetiţa sa, Aheea, a avut test pozitiv la COVID-19, iar la el testul a fost negativ, însă trebuie să stea în izolare timp de 14 zile, până pe 30 aprilie.

„Fetiţa mea Aheea a ieşit pozitivă la testul COVID-19. Nu are simptome, nu sunt motive de îngrijorare. Eu am ieşit negativ la testare dar, fiind contact direct, trebuie să stau în izolare 14 zile (de la testul ei), până vineri, 30 aprilie. Voi continua să-mi îndeplinesc obligaţiile de primar lucrând de acasă. Multă sănătate tuturor!”, a scris Nicuşor Dan, luni, 19 aprilie, pe Facebook. 

Nicușor Dan intră în izolare 14 zile, după ce fiica lui a fost confirmată cu COVID

Nicușor Dan a devenit păinte în luna mai a anului 2016, când a venit pe lume fetița lui și a Mirabelei Grădinaru, Aheea. Nicușor Dan scria atunci pe pagina sa de Facebook că trăiește cea mai fericită zi din viața lui: „Trăiesc cea mai fericită zi din viață. Am devenit tatăl unei fetite minunate și sănătoase. Mulțumesc, Mirabela, pentru bucuria uriașă pe care mi-ai făcut-o”. 

În ianuarie 2017, fetița avea să devină, fără să vrea sau să conștientizeze, cea mai tânără protestantă care participa la o manifestație organizată în București. Iar asta pentru că Nicușor Dan a venit în Piața Victoriei însoțit de întreaga sa familie. El și-a ținut copilul în brațe, învelit într-o păturică. „Am fost cu ea la roșia Montană, am fost la tribunal, îi creez amintiri”, spunea pe atunci politicianul. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1