Prima reacție a lui Bogdan Ionescu, după scandalul cu Gigi Becali: «Minte, locul lui e la ospiciu»

bogdan-ionescu-scandal-gigi-becali.jpg

Bogdan Ionescu l-a acuzat pe Gigi Becali că minte în legătură cu divergențele de la munte, înainte de Anul Nou
Foto: Arhivă personală

Noul an a început cu „peripeții” pentru Gigi Becali și Bogdan Ionescu, fostul ginere al lui Traian Băsescu, având în vedere că înainte de Revelion, cei doi au avut parte de o situație conflictuală, care s-a lăsat cu amenințări din partea patronului FCSB. După ce Gigi Becali a oferit detaliile întâmplării, din perspectiva sa, în timpul unei emisiuni TV, a venit rândul și fostului soț al Elenei Băsescu să se apere de scandalul mediatic în care a devenit, peste noapte, protagonist.

Gigi Becali și Bogdan Ionescu, zis și Syda, au avut parte de un episod tensionat de Sărbători. Cei doi se aflau în Poiana Brașov pentru a petrece Revelionul, când o discuție dintre ei a degenerat, aceasta fiind scânteia care a aprins scandalul dintre fostul soț al Elenei Băsescu și patronul FCSB. Se pare că subiectul care a dus la ceartă a fost legat de Traian Băsescu, pe tema grațierii. Potrivit România TV, incidentul a avut loc într-un restaurant, pe 29 decembrie, în Poaian Brașov, iar cei doi se aflau la aceeași masă.

Primele declarații ale lui Bogdan Ionescu, în contextul scandalului cu Gigi Becali

După ce Gigi Becali a povestit întâmplarea în cadrul unei emisiuni TV, amenințându-l pe Bogdan Ionescu, acesta din urmă a decis să-și spună și el partea de poveste, acuzându-l pe patronul FCSB că minte. Astfel, Syda a susținut că Gigi Becali a fost cel care a început să-i adreseze cuvinte grele și nu invers. În plus, Syda a explicat că întrebarea pe care Gigi Becali i-a adresat-o îl depășește, și că acesta nu trebuia să îl aducă în discuție pe fostul său socru, mai ales în prezent, când el nu mai are nicio legătură cu familia Elenei Băsescu.

elena-basescu-syda.jpg

Elena Băsescu și Bogdan Ionescu au format un cuplu până în 2016 și au împreună doi copii
Foto: Arhivă personală

„Eram în holul hotelului, la bar, însoțit de o domnișoară, când domnul Becali a venit și a început să mi se adreseze. Copiii mei erau în hol când domnul Becali a început să adreseze afirmații calomnioase la adresa mea, la adresa familiei. Eu cred că locul lui e la ospiciu. Acest personaj minte cu o așa ușurință și dă niște variante care nu au nicio legătură cu realitatea încât mă lasă cu gura căscată!

Se leagă de fostul meu socru, de eliberare, e o chestie care mă depășește mult. Este o chestie personală, o răzbunare personală care deja a întrecut orice limită. Nu se pune problema de scandal. Am plecat acompaniat de urletele lui. Cei șapte ani de acasă m-au ținut să nu alimentez acest scandal. Nu am interdicție. E tarlaua maică-sii?! Ce să mai vorbim prostii de interdicții?! Haideți să fim serioși. Dacă ne mai întâlnim o să îi spun : La mulți ani, sănătate, numai bine! N-am nicio treabă cu el”, a declarat Bogdan Ionescu pentru Spynews.ro, după ce Becali a susținut că i-a interzis acestuia să mai stea în Poiană.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1