Președinta Croației, Kolinda Grabar-Kitarovic, l-a cucerit pe Klaus Iohannis la Summit

kolinda_grabar_kitarovic_klaus_iohannis2.jpg

kolinda grabar kitarovici si klaus iohannis
Kolinda Grabar-Kitarovic și Klaus Iohannis, relaxați și zâmbitori în fața aparatelor de fotografiat
foto: three-seas.eu

Vedeta incontestabilă a ceremoniei de premiere de la Campionatul Mondial din Rusia a revenit cu zâmbetul ei inconfundabil la Summitul Inițiativei celor Trei Mări, organizat la București. Kolinda Grabar-Kitarovic l-a cucerit pe Klaus Iohannis, care a apărut zâmbind în toate imaginile în care o însoțește pe președinta Croației.

Preşedintele Klaus Iohannis găzduiește, în perioada 17-18 septembrie, la Palatul Cotroceni, cel de-al treilea Summit al Iniţiativei celor Trei Mări, la care participă preşedintele CE, Jean-Claude Juncker, nouă preşedinţi de stat, dar şi Secretarul Energiei din SUA, Rick Perry.

Printre cei nouă șefi de stat prezenți la București se numără și președinta Croației, Kolinda Grabar-Kitarovic, vedeta finalei Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia, când a fost cel mai entuziasmat participant la ceremonia de premiere.

Pentru prima zi a Summitului Inițiativei celor Trei Mări, Kolinda Grabar-Kitarovic a ales o bluză din mătase roșie cu portocaliu, un deux-pièces pantaloni cu taior, cu un detaliu foarte feminin la nivelul mânecilor, nasturii în culorile bluzei, și pantofi roșii cu tocul gros.

kolinda_grabar_kitarovic_summit.jpg

kolinda grabar kitarovici la summitul initiativei celor trei mari
Kolinda Grabar-Kitarovic în prima zi a Summitului Inițiativei celor Trei Mări
foto: three-seas.eu

 

Zâmbitoare, cu părul blond prins într-un coc jos, la spate, președinta Croației a reușit să îndulcească sobrietatea momentului, făcându-l pe președintele Klaus Iohannis să zâmbească de fiecare dată când s-a aflat în preajma ei.

kolinda_grabar_kitarovic_klaus_iohannis.jpg

kolinda grabar kitarovici si klaus iohannis
Kolinda Grabar-Kitarovic și Klaus Iohannis, relaxați și zâmbitori în fața aparatelor de fotografiat
foto: three-seas.eu

 

Pentru a doua zi a Summitului, Kolinda Grabar-Kitarovic a ales o rochie cu partea de sus din dantelă azurie, care s-a potrivit perfect cu fundalul ales pentru pozele oficiale.

kolinda_grabar_kitarovic_klaus_iohannis2.jpg

kolinda grabar kitarovici si klaus iohannis
Kolinda Grabar-Kitarovic și Klaus Iohannis, în cea de-a doua zi a Summitului Inițiativei celor Trei Mări
foto: three-seas.eu

 

Cine este Kolinda Grabar-Kitarovic

Născută în Rijeka pe 29 aprilie 1968, Kolinda Grabar-Kitarovic este de religie romano-catolică. A fost prima femeie care a ocupat poziția de asistent al secretariatului general pentru diplomație publică din cadrul NATO. A fost implicată în relațiile diplomatice ale Croației cu alte țări din America de Nord și a fost ambasadorul Croației în SUA.

Președinta Croației a studiat la universități importante din Europa și SUA și a primit inclusiv o bursă Fulbright din partea universității Washington DC în scopul unei cercetări pre-doctorale ce viza relațiile internaționale și politicile de securitate. Ea vorbește fluent engleza, spaniola, portugheza, italiana, franceza și germana.

Loading...

Citește și

  • donald trump a transmis un mesaj pentru klaus iohannis

    Președintele SUA, Donald Trump, le-a transmis salutări participanților la Forumul de Afaceri al Inițiativei celor Trei Mări 2018, găzduit de președintele României, Klaus Iohannis. Donald Trump i-a mulțumit lui Klaus Iohannis într-un mesaj și a reafirmat angajamentul Statelor Unite ”să rămână un puternic aliat și partener în această Inițiativă”.

  • Preşedinta Croaţiei, Kolinda Grabar-Kitarovic (47 de ani) a ajuns, fără să vrea, în centrul atenţiei, pe internet, după ce s-ar fi speculat că aceasta a fost surprinsă în costum de baie, in ipostaze sexy, la plajă. În realitate, fotografiile aparţin nimeni alteia decât celebrei Coco Austin.