Premierul Viorica Dăncilă, din nou subiect de glume pe internet! FOTO

viorica_dancila1111111111.jpg

Premierul Viorica Dăncilă
Foto: Arhivă Click

După ce a avut loc Reuniunea Cvadrilaterală a României, Bulgariei, Greciei și Serbiei, marți, 24 aprilie, la București, prim-ministrul Viorica Dăncilă a reușit să fie surprinsă, din nou, într-o ipostază pe seama căreia s-au făcut glume pe internet.

Într-una dintre pozele oficiale făcute în cadrul evenimentului menționat anterior, premierul Viorica Dăncilă a fost fotografiată într-o poziție neobișnuită, părând că urmărește cu interes vădit, podeaua. Fie că se concentra asupra pantofilor săi, sau vreo insectă i-ar fi captat atenția, cert este că doamna Dăncilă părea, din imaginilele cu pricina, foarte uimită de peisajul oferit de......pardoseala clădirii unde a avut loc întâlnirea. Mai mult decât atât, premierul a adoptat și o postură ciudată a mâinilor, făcând-o pe aceasta să pară ca și când și-ar fi trasat o linie imaginară, pe care nu dorea, sub nicio formă, să o depășească. Viorica Dăncilă părea confuză, ca și când s-ar fi speriat să nu cumva să cadă. 

Zoom
Viorica Dăncilă, împreună cu ceilalți reprezentanți ai statelor, la Reuniunea Cvadrilaterală
Foto: Inquam Photos

Deși evenimentul a fost organizat în urmă cu o lună, poza originală a devenit virală în ultimele zile, internauții modificând-o în fel și chip, cu ajutorul Photoshop-ului, internetul fiind plin în prezent de astfel de „opere”. Aceștia au încercat să ilustreze, prin intermediul schimbărilor făcute imaginii, propria lor viziune despre locurile sau situațiile unde poziția premierului Dăncilă ar fi fost îndreptățită. Iată câteva dintre ideile utilizatorilor de pe Facebook, publicate în Utopia Group! 

Zoom
Viorica Dăncilă, photoshop-ată alături de bărbatul care i-a adus lui L. Dragnea o ladă de bere, în urma unui pariu pe internet
Foto: Facebook

În descrierea pozei, internauții au făcut și o glumă. „Când îți zice șefu' să faci și tu ceva util”, a fost mesajul din dreptul imaginii, făcând referire la situația în care Liviu Dragnea a câștigat, în urma unui pariu pe internet, o ladă de bere, de la un cetățean român. 

După această poză au urmat multe altele, cetățenii români arătându-și, care mai de care, creativitatea și tehnicile pe care le posedă, în programele de modificare a pozelor. 

Zoom
Foto: Facebook

Imaginea Vioricăi Dăncilă a fost adăugată într-o pictură religioasă, enoriașii rugându-se la aceasta. 

Zoom
Foto: Facebook

Viorica Dăncilă, photoshopată asemenea unei rachete care decolează.

Zoom
Foto: Facebook

 

Premierul României, mergând pe o linie de telegraf, la înățime. În spate se poate observa cum o altă linie este denumită „România”, creatorul imaginii sugerând că Viorica Dăncilă este „paralelă” în ceea ce privește atribuțiile sale de prim-ministru. 

Zoom
Foto: Facebook

Viorica Dăncilă, la marginea unei prăpăstii. 

Zoom
Foto: Facebook

Premierul României, pe ringul de dans. 

Zoom
Foto: Facebook

Doamna Dăncilă, jucând șotronul 

Zoom
Foto: Facebook

Viorica Dăncilă în zbor, lângă personajul de film Iron Man

În ce a constat Reuniunea Cvadrilaterală

Reuniunea cvadrilaterală la nivel înalt România, Bulgaria, Grecia şi Serbia a avut loc marţi după-amiază la Bucureşti, consultările desfăşurându-se între premierul Viorica Dăncilă, ​preşedintele Republicii Serbia, Aleksandar Vučić, prim-ministrul Greciei, Alexis Tsipras, şi prim-ministrul Republicii Bulgaria, Boiko Borisov, potrivit Adevarul
Conform unui comunicat al Guvernului, dezbaterile din cadrul reuniunii de la Bucureşti s-au concentrat pe proiectele de interconectare regională, stadiul aderării Serbiei la UE şi perspectiva europeană a întregii regiuni. La finalul evenimentului, cei patru oficiali au susținut declaraţii de presă comune.  Reuniunea cvadripartită cu participarea premierilor Bulgariei şi Greciei şi a preşedintelui Serbiei este cea de-a treia ediţie a acestui format, după cele organizate în octombrie 2017, la Varna şi în decembrie 2017, la Belgrad. 
 

loading...
Loading...

Citește și