Prefectul de Suceava cere Poliţiei să verifice dacă asistente de la spital sustrag dezinfectanţi, măşti şi mănuşi

Ultima actualizare:

    Foto Pixabay.com
Foto Pixabay.com

Prefectul judeţului Suceava, Alexandru Moldovan, a cerut Poliţiei să verifice în regim de urgenţă o sesizare privind faptul că unele asistente de la Spitalul Judeţean Suceava sustrag din unitatea medicală dezinfectanţi, măşti şi mănuşi.

Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, afirmă, într-un comunicat de presă, că a cerut Poliţiei judeţului Suceava să verifice în regim de urgenţă o sesizare privind faptul că unele asistente medicale din cadrul Spitalului Judeţean Suceava ”sustrag dezinfectanţii pentru igienizarea spaţiilor, prin utilizarea unor recipienţi mici - sticluţe, borcănele şi alte asemenea recipiente, nedetectabili vizual, dar şi măşti şi mănuşi de protecţie destinate personalului medical”.

„Facem un apel pe această cale către toate cadrele medicale din cadrul Spitalului Judeţean Suceava, dar şi către cetăţeni pentru a fi solidari, să acţionăm împreună pentru a depăşi această criză şi să respectăm regulile şi măsurile dispuse pentru combaterea răspândirii COVID-19. Astfel de fapte, în aceste clipe, nu numai că nu fac cinste celor care le comit, dar ele reprezintă un risc crescut atât pentru pacienţi, cât şi pentru personalul medical care are atât de mare nevoie de aceste materiale de protecţie pentru a se proteja şi pentru a ne proteja!”, precizează prefectul judeţului Suceava, Alexandru Moldovan, potrivit news.ro.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei judeţului Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat pentru News.ro că instituţia pe care o reprezintă a luat act de solicitarea prefectului şi că va fi consultat Parchetul privind o eventuală deschidere a unui dosar penal.

La Spitalul Judeţean Suceava, potrivit ultimei raportări a Grupului de Comunicare strategic, 90 de angajaţi au fost infectaţi cu coronavirus.

Spitalul a fost închis 48 de ore pentru dezinfecţie, iar Unitatea de Primiri Urgenţe a fost deschisă cu personal de la Iaşi.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net