Povestea rochiei de mireasă a Alinei Binder. Cum arată a doua ținută a soției lui Nicolae

rochie_mireasa_alina_binder.png

rochia de mireasa a alinei binder
Rochia de mireasă a Alinei Binder este inspirată din rochiile tradiționale românești
foto: captură

Cununia religioasă a fostului Principe Nicolae cu Alina Binder a impresionat prin simplitate și eleganță. Întreaga ținută a miresei, cu rochia simplă, voalul lung și diadema discretă, a amintit de nunțile regale la care am asistat cu toții fascinați în ultimii ani.

Rochia Alinei Binder de la cununia religioasă a fost exact așa cum a promis soția fostului Principe Nicolae, simplă, cu discrete accente tradiționale românești. O creație Parlor, rochia cu spatele gol și mâneci lungi a fost vedeta ceremoniei de la Biserica Sf. Ilie din Sinaia.

”În procesul de creație am căutat surse de inspirație și referințe istorice atât în ținutele tradiționale purtate în România rurală a anilor trecuți, cât și în rochiile de mireasă occidentale purtate de regalități”, a explicat creatoarea rochiei.

mirii_si_nasii.png

mirii si nasii in timpul cuniniei religioase a fostului principe nicolae
Mirii și nașii în timpul cununiei religioase a fostului Principe Nicolae
foto: captură

 

Pentru broderia rochiei, designerul a reinterpretat elemente din portul tradițional al bunicii Alinei. Ținuta a fost creată din materiale nobile, 14 m de mătase, iar voalul din 4 metri de tulle de mătase, brodat manual cu flori de câmp, preferatele miresei.

A doua rochie, pe care Alina o va purta la petrecere și, cel mai important, la valsul mirilor, este una fluidă, plisată manual, de asemenea cu spatele gol, la fel ca rochia de la cununia religioasă.

Loading...
 
 

Citește și

  • mirii nicolae si alina binder

    Cununia religioasă a fostului principe Nicolae cu Alina Binder a început, conform programului, la 14.30. Mireasa poartă o rochie albă, cu spatele gol, iar pe cap poartă o diademă discretă, cu motive florale, un detaliu care ne trimite cu gândul la o adevărată nuntă regală. Primii invitați au început să sosească la Biserica Sf. Ilie din Sinaia de la ora 13.

  • principele nicolae alina binder nunta

    Invitația la nuntă a Principelui Nicolae și a logodnicei sale, Alina Binder, a fost făcută publică cu cinci zile înainte de eveniment chiar de către nepotul Regelui Mihai. Click! îți arată invitația și îți spune ce ținute trebuie să poarte oaspeții mirilor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1