VIDEO Potop de amenzi și în a doua zi de Paște! 12.000 de polițiști au stat pe străzi

amenzi-date-de-politisti.jpg

12.000 de polițiști au fost scoși în a doua zi de Paște ca să-i amendeze pe cei care nu respectă restricțiile
12.000 de polițiști au fost scoși în a doua zi de Paște ca să-i amendeze pe cei care nu respectă restricțiile
Foto: Digi24

Românii care nu a respectat restricțiile impuse de starea de urgență ai fost amendați și în a doua zi de Paște. Au fost opriți în trafic de polițiști și așa au aflat că nu aveau un motiv serios ca să se afle pe stradă. Iată câte amenzi au dat oamenii legii în doua zi de Paște!

Luni, 20 aprilie, aproape 12.000 de poliţişti au fost la datorie, în misiunile pentru menținerea ordinii publice. A fost verificată respectarea interdicțiilor impuse persoanelor aflate în izolare sau carantină și a celor impuse, pe timpul stării de urgență.

În plus, au verificat și magazinele pentru combaterea criminalității economice.

”Polițiștii au acționat în sistem intregrat cu celelate structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, ale Poliției Locale și ale Ministerului Apărării Naționale, în cadrul dispozitivului de ordine și siguranță publică, atât pentru respectarea Ordonanțelor Militare, cât și pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale”, după cum au anunțat cei de la IGPR.

Astfel că în ultimele 24 de ore, oamenii legii au verificat aproape 30.000 de persoane faţă de care s-a dispus izolarea sau carantina și au fost preluate și însoțite, din zonele de frontieră, 457 de autovehicule. 

Patru dintre persoane nu se aflau acasă la momentul controlului și s-au ales cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Potop de amenzi și în a doua zi de Paște! 12.000 de polițiși au stat pe străzi

Tot în cursul zilei de ieri, au fost amendate 4.668 de persoane care nu au respectat prevederile privind restricționarea circulației.

”Polițiștii sunt pregătiți pentru a interveni la sesizările oamenilor și pentru a oferi ajutor celor aflați în nevoie. Astfel, ieri, au realizat 2.955 de intervenții la evenimente, dintre care 2.573 au fost sesizate de cetățeni prin Apelul Unic de Urgență 112. 129 de persoane au fost prinse în flagrant delict, în timp ce comiteau infracțiuni sau imediat după aceea și alte 5 persoane urmărite au fost depistate. În trafic, polițiștii au constatat 125 infracțiuni rutiere, fiind reținute 186 de permise și retrase 110 certificate de înmatriculare. Pentru siguranța dumneavoastră și a celor dragi este necesar să respectați prevederile Ordonanțelor Militare!”, au transmis reprezentanții IGPR.

Și în prima zi de Paște, 4.787 de români au încălcat restricţiile impuse prin ordonanţele militare din cauza epidemiei de coronavirus.

Valoarea sancţiunilor se apropie de 12 milioane de lei, conform Grupului de Comunicare Strategică.

 

Citește și: 

https://www.click.ro/news/national/cum-poti-contesta-amenzile-legate-de-starea-de-urgenta-pasi-de-urmat

https://www.click.ro/news/national/romanii-nu-iau-serios-masurile-anti-coronavirus-amenzi-de-peste-30000-de-lei-pentru

https://www.click.ro/news/national/5000-de-lei-amenda-pentru-farsa-la-112-un-barbat-din-bistrita-anuntat-ca-vine-din

 

 

 

 

Loading...