Posibilul motiv care ar fi determinat-o pe Anda Maleon să-şi ia zilele

Ultima actualizare:

    Anda Maleon a făcut găsită fără suflare pe podeaua casei chiar în ziua de Crăciun  Foto: arhivă personală
Anda Maleon a făcut găsită fără suflare pe podeaua casei chiar în ziua de Crăciun Foto: arhivă personală

O ipoteză dureroasă vine să dărâme tot ce se ştia până acum despre moartea tragică a celor doi soţi din Iaşi. După ce au eliminat varianta crimei pasionale şi au ajuns la concluzia că Anda şi Bogdan Maleon s-au sinucis, anchetatorii au mers mai departe cu investigaţiile şi suspectează că femeia suferea extrem de mult din cauza faptului că nu avea copii, acest lucru fiind se pare motivul pentru care ea a vrut să-şi încheie socotelile cu viaţa.

Dezvăluirilor făcute de apropiați în cazul Maleon au trasat câteva ipoteze care par veridice pentru autorități. Conform informațiilor obținute pe surse de reporteris.ro, durerea interioară pe care cei doi o aveau și care ar fi putut duce la gestul extrem ar fi ținut de faptul că aceștia nu puteau avea copii.

Soția directorului BCU (Biblioteca Centrală Universitară) suferea cumplit în ultimele luni din cauza faptului că nu reuşea să rămână însărcinată.

"În 2016 își făcuse analizele și reieșea clar că nu putea rămâne însărcinată. Acest lucru a afectat-o treptat-treptat, depresia s-a accentuat mai ales în ultimele luni, din vară, chiar dacă nu prea a lăsat acest lucru să se vadă”, a mărturisit confidenta Andei Maleon pentru sursa citată.

Un comentariu făcut de femeie la o fotografie prin care cineva anunța nașterea unor tripleți vine să întărească ideea că Anda Maleon era foarte tristă a scris: "Felicitări, dragă mătușică! Aș vrea și eu rețeta, că-s cam bătrânică și n-ar fi rău să dau lovitura!”  Era în 2012, iar Anda avea 33 de ani.

Prietena sa i-a răspuns: „Mulțumim frumos! Anda mea nu e bătrânică, este tânără și prea muncitoare. Cât despre rețetă, se rezolvă. O fur și ți-o împărtășesc la o cafea. Pup”, menționează sursa citată. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net