Posibilul motiv care ar fi determinat-o pe Anda Maleon să-şi ia zilele

maleon.jpg

anda maleon sinucidre
Anda Maleon a făcut găsită fără suflare pe podeaua casei chiar în ziua de Crăciun
Foto: arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

O ipoteză dureroasă vine să dărâme tot ce se ştia până acum despre moartea tragică a celor doi soţi din Iaşi. După ce au eliminat varianta crimei pasionale şi au ajuns la concluzia că Anda şi Bogdan Maleon s-au sinucis, anchetatorii au mers mai departe cu investigaţiile şi suspectează că femeia suferea extrem de mult din cauza faptului că nu avea copii, acest lucru fiind se pare motivul pentru care ea a vrut să-şi încheie socotelile cu viaţa.

Dezvăluirilor făcute de apropiați în cazul Maleon au trasat câteva ipoteze care par veridice pentru autorități. Conform informațiilor obținute pe surse de reporteris.ro, durerea interioară pe care cei doi o aveau și care ar fi putut duce la gestul extrem ar fi ținut de faptul că aceștia nu puteau avea copii.

Soția directorului BCU (Biblioteca Centrală Universitară) suferea cumplit în ultimele luni din cauza faptului că nu reuşea să rămână însărcinată.

"În 2016 își făcuse analizele și reieșea clar că nu putea rămâne însărcinată. Acest lucru a afectat-o treptat-treptat, depresia s-a accentuat mai ales în ultimele luni, din vară, chiar dacă nu prea a lăsat acest lucru să se vadă”, a mărturisit confidenta Andei Maleon pentru sursa citată.

Un comentariu făcut de femeie la o fotografie prin care cineva anunța nașterea unor tripleți vine să întărească ideea că Anda Maleon era foarte tristă a scris: "Felicitări, dragă mătușică! Aș vrea și eu rețeta, că-s cam bătrânică și n-ar fi rău să dau lovitura!”  Era în 2012, iar Anda avea 33 de ani.

Prietena sa i-a răspuns: „Mulțumim frumos! Anda mea nu e bătrânică, este tânără și prea muncitoare. Cât despre rețetă, se rezolvă. O fur și ți-o împărtășesc la o cafea. Pup”, menționează sursa citată. 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Apropiații și colaboratorii soților Maleon din Iași nu-și pot explica gestul celor doi de a-și lua viața. Directorul Bibliotecii Universitare din Iaşi şi soţia acestuia erau cunoscuți ca niște oameni calmi, educați, care se iubeau foarte mult și își doreau să devină părinți în viitorul apropiat.

  • Veste terifiantă în mediul universitar din Iaşi! Profesorul doctor Bogdan Maleon a fost găsit spânzurat în casă, în prima zi de Crăciun. Pe podea se afla trupul neînsufleţit al soţiei sale, Anda. Dacă în primele ore a fost vehiculată varianta unei crime, urmată de sinucidere, procurorii au stabilit ieri că este vorba, de fapt, despre o dublă sinucidere.

  • Vestea că soţii Anda şi Bogdan Maleon, membri de vază ai comunităţii academice din Iaşi, s-au sinucis a cutremurat oraşul. Cei doi au fost găsiţi morţi în casă: el – spânzurat de o grindă, ea – pe podeaua aceleiaşi încăperi. În urma necropsiei s-a stabilit că soţii Maleon s-au spânzurat la un interval de două-trei ore. Analizele au relevat că Anda şi Bogdan consumaseră cantităţi mari de alcool.

  • Foto

    Directorul Bibliotecii Centrale Universitare (BCU) Iaşi, Bogdan Maleon, în vârstă de 42 de ani, şi soţia sa, în vârstă de 38 de ani, au fost găsiţi morţi, în casă, luni seara, 25 decembrie.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5