Ponta mai stă două săptămâni la turci

Ultima actualizare:

    Victor Ponta
Victor Ponta

Victor Ponta ține la imaginea sa de bărbat. Presat de armata PSD să vină mai devreme din Turcia, premierul a anunțat că revine”pe picioare, nu în scaun cu rotile sau cârje”.

Ponta menține suspansul și asupra sosirii sale și a anunțat un termen vag în care să fie așteptat pe plaiurile mioritice: “în maxim două săptămâni”. “Ieri am fost încă o dată la doctor şi am maxim două săptămâni în care nu pot pune piciorul jos”, a spus Ponta duminică seară la B1 tv. Vestea vine după ce tot premierul anunțase, săptămâna trecută, că este posibil să revină în ţară începând cu 6 iulie.

Premierul Victor Ponta a fost internat în 14 iunie la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde o zi mai târziu a fost operat la genunchiul stâng. În lipsa sa, Gabriel Oprea a fost desemnat prim-ministru interimar. Liderii PSD i-au cerut lui Ponta să se întoarcă în țară, pentru a rezolva diferendul cu UNPR. Reprezentanții formațiunii lui Gabriel Oprea au anunțat că vor vota pentru numirea ca șef al SIE a lui Mircea Răzvan Ungureanu, deși PSD a spus nu.

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a fost cel mai vocal și a declarat că în locul lui Ponta “aș fi venit și în cărucior în țară, pentru că așa fac bărbații de stat”. Premierul a mai anunțat că în prima zi în care va veni în ţară va merge şi la DNA pentru o nouă audiere în dosarul ”Șova”, în care este urmărit penal pentru trafic de influență.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
image
actualitate.net
image
actualitate.net