Pompierii din Galaţi intervin de peste 18 ore pentru a stinge un incendiu la un adăpost de animale. Focul ar fi fost pus intenționat

pompieri.jpg

pompieri
Pompierii au intervenit vineri dimineață pentru a stinge focul declanțat la Institutul Matei Balș
Citeste tot despre: 

Pompierii din Galaţi intervin, de mai bine de 18 ore, să stingă un incendiu de proporţii izbucnit la un adăpost de animale din localitatea Fârţăneşti. Focul ar fi fost pus intenţionat.

Conform ISU Galaţi, focul a fost semnalat marţi seară, iar din cauza vântului puternic, flăcările s-au extins cu repeziciune. În acest context, misiunea pompierilor este una extrem de dificilă.

Trei echipaje de la ISU Galaţi se află, miercuri după-amiază, la locul incendiului încercând să lichideze toate focarele.

"Marţi seara, în urma unui incendiu izbucnit la un saivan de animale şi nutreţ din Fârţăneşti, s-au deplasat trei autospeciale de la Secţia de pompieri Galaţi. Cele trei echipaje de pompieri lucrează încă pentru lichidarea incendiului. Din primele evaluări, au ars 20.000 baloţi de paie, saivanul de 500 mp, un utilaj tip moară şi un tractor. Cauza probabila este acţiunea intenţionată a unei persoane", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Dan Ionaşcu.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru distrugere din culpă.

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1