Polițistul pedofil, Eugen Stan, 7 noi dosare de agresiune sexuală

Ultima actualizare:

    Eugen Stan se află arestat din ianuarie
Eugen Stan se află arestat din ianuarie

Lovitură grea pentru polițistul pedofil, Eugen Stan (46 de ani)! Colegii lui i-au mai deschis încă șapte dosare pentru agresiune sexuală. În total, are 15. Faptele ar fi fost săvârșite în perioada 2009-2018.

A avut deschise pe numele său nu mai puțin de opt dosare de agresiune sexuală, însă anchetatorii i-au mai pus în cârcă, oficial, încă șapte.

Astfel că pentru polițistul pedofil, Eugen Stan, fostul agent de la Brigada Rutieră, vin vremuri din ce în ce mai grele.

Acesta este arestat preventiv încă din 5 ianuarie  pentru agresarea a doi copii, un băiat de 9 ani și o fetiță de 4 ani, în liftul unui bloc din Capitală și e clar că la capătul porcesului va primi mulți ani de pușcărie.


    Camerele de supraveghere l-au surprins pe Eugen Stan când agresa sexual în lift o fetiță de 4 ani
Camerele de supraveghere l-au surprins pe Eugen Stan când agresa sexual în lift o fetiță de 4 ani

Își lua liber ca să agreseze sexual

Potrivit Codului Penal, infracțiunea se pedepsește cu până la zece ani de închisoare, dar în cazul lui Eugen Stan vorbim despre mai multe victime. Ceea ce ar înseamna o condamnare mult mai mare.

Procurorii au stabilit și modul de operare al agentului. Omul își lua câte o zi liberă și ataca femei și copii în scara de bloc.

Psihologii vorbesc despre o boală în cazul lui. Deși își dădea seama că nu e în regulă ceea ce face, nu-și putea stăpâni instinctele primare.

Eugen Stan a lucrat din 1990 la Jandarmerie, iar din 2010 a intrat la la Brigada Rutieră. Omul este căsătorit și are doi copii dintr-un fost mariaj.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net