Povestea poliţistului care ajută patru copii săraci

Ultima actualizare:

    Poliţistul Cristi Stan, alături de trei dintre cei patru copiiFoto: IPJ Ialomiţa
Poliţistul Cristi Stan, alături de trei dintre cei patru copiiFoto: IPJ Ialomiţa

Cristi Stan (40 de ani) lucrează în Ialomiţa, la Serviciul Independent pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale. De un an, după ce lasă cagula şi combinezonul, merge în satul Bucşa, comuna Valea Ciorii, din inima Bărăganului, unde are grijă de patru copii săraci care locuiesc doar cu mama lor. Tatăl s-a sinucis, iar femeia a rămas singură cu Elena, Ionela, Laurenţiu şi Georgiana. Poliţistul a văzut povestea copiilor pe internet şi a luat imediat legătura cu ei.

„Şi eu am avut o copilărie grea. Mi-am dat seama că aceste suflete sunt într-un mare necaz. Dar fără ajutorul altor colegi de-ai mei n-aş reuşi. E greu să fac faţă cheltuielilor de unul singur“, povesteşte poliţistul. Cristi Stan participă la descinderi, împreună cu colegii săi, pentru prinderea infractorilor periculoşi, aplanarea unor conflicte în localuri publice şi prinderea evadaţilor, scrie “Weekend Adevărul”. 

El a devenit un tată adoptiv al celor patru copii săraci din Bucşa. “Merg o dată, de două ori pe lună. În general, cumpăr mâncare neperisabilă: orez, fasole, paste, faină, mălai, zahăr, pastă de roşii. Am grijă să nu le lipsească nici carnea, peştele, laptele şi ouăle. Am reuşit, împreună cu colegii, să le cumpărăm un frigider”, povesteşte, cu modestie, poliţistul.

Pentru că se apropie iarna, iar cheltuielile cu asigurarea lemnelor de foc se ridică la aproximativ 2.000 de lei, poliţistul nu refuză ajutorul nimănui: „Dacă sunt oameni cu posibilităţi şi doresc să facă o faptă bună pentru copii sunt bineveniţi oricând“.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net