Poliţista rămasă fără copil, consiliată psihologic la serviciu

5-actu-foto1-5col-12cm.jpg

Alina Lăudatu a fost distrusă la înmormântarea fiului ei
Foto: observator.tv

Sufletul Alinei Lăudatu este pustiu. Îngeraşul ei, de doar 3 ani şi 7 luni, a plecat de lângă ea într-un mod brutal. Tatăl lui l-a împuşcat în cap şi l-a înfăşurat într-un sac. Aşa l-a găsit mama, care nu poate uita imaginea de coşmar. Poliţista nu s-a întors la serviciu, dar colegii vor să o ajute pentru ca ea să se recupereze psihic.

Sfâşiată de durere, slăbită şi cu privirea înceţoşată. Abia se mai ţinea pe picioare şi se ruga la Dumnezeu ca totul să fie doar un vis urât din care să se trezească cât mai repede. Alina Lăudatu (29 de ani) a plâns neîncetat la înmormântarea fiului ei, un îngeraş cu părul bălai, care abia începuse grădiniţa. Au trecut trei zile de atunci şi cinci zile de când Luca nu-i mai poate spune mamă. Tatăl lui, Marius Frănţescu (29 de ani), l-a executat, sâmbătă, cu un glonţ în cap, după care s-a sinucis. Poliţista de la Piteşti îl dusese în vizită ca să petreacă câteva ore alături de el. Cei doi divorţaseră de câteva zile şi nu mai locuiau împreună.

5-act-marius-copil.jpg

Marius Frănţescu, împreună cu Luca

 

Acum, Alina îşi face mustrări de conştiinţă, pentru că şi-a aruncat copilul în ghearele morţii. După o astfel de traumă, orice mamă are nevoie de ajutorul specialiştilor, iar colegii ei sunt gata să i-l acorde. ”Deocamdată, nu s-a întors la serviciu. Se află în cele cinci zile libere acordate de la stat şi este posibil să-şi prelungească concediul. Dar când va reveni, colegul nostru psiholog o va consilia, îi va fi evaluată vulnerabilitatea.Totul este ca ea să accepte. Deja se lucrează cu oamenii care fac parte din structurile celor doi: Marius Frănţescu lucra la Crimă Organizată, iar Alina este la Direcţia de investigare a fraudelor economice”, au precizat pentru Click! surse din cadrul IPJ Argeş. O nouă testare psihologică nu este obligatorie în cazul femeii, spun şefii acesteia, şi nici nu va fi privată de arma din dotare, pe care o foloseşte atunci când merge în acţiuni. Tatăl criminal şi-a împuşcat băiatul cu pistolul de la serviciu. Tocmai venise dintr-o misiune şi urma să plece la un alt caz de destructurare a unei reţele de crimă organizată. Luni, cei doi au fost conduşi de familie şi apropiaţi pe ultimul drum: cel mic la cimitirul din Popeşti Leordeni, în Ilfov, iar tatăl la Mioveni, în Argeş, la o distanţă de 135 km unul de altul. Mama îndoliată nu le-a permis rudelor fostului soţ să-l petreacă la groapă pe Luca.

5-actu-foto3-2col-5cm.jpg

Deşi Marius s-a sinucis, un preot a fost prezent la înmormântare
Foto: observator.tv
loading...
Loading...

Citește și

  • Ecourile tragediei care a zguduit Piteştiul nu s-au stins! Marius Frănţescu, poliţistul care şi-a împuşcat în cap fiul de trei ani şi şase luni şi apoi s-a sinucis, a fost înmormântat, luni, 5 noiembrie, de familia sa, la Mioveni. De funeraliile micuţului s-a ocupat mama sa, Alina Lăudatu, poliţistă la Serviciul Economic. Copilul a fost îngropat în Popeşti Leordeni, la 135 de kilometri de tatăl criminal.

  • S-au iubit, s-au căsătorit şi au devenit părinţi. Marius şi Alina aveau un băieţel de doar 3 ani şi părea că nimic nu le va şterge zâmbetul de pe buze. Până zilele trecute când cei doi au divorţat la notar. Disperat că a rămas fără familie şi orbit de gelozie, tânărul poliţist şi-a executat copilul: l-a împuşcat în cap după care s-a sinucis. Femeia a leşinat când i-a văzut pe cei doi.