Polițistă aflată în timpul liber, bătută și târâtă de păr de un interlop din Alba Iulia

adrian_balan_agresorul_politistei.jpg

politista, batuta, interlop, alba iulia
Bălan Adrian, agresorul polițistei din Alba Iulia (Foto: adevarul.ro)

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Scene violente în clubul Stage din Alba iulia, după un concert al unei trupe hip-hop. O polițistă a fost bătută de un membru al lumii interlope locale. Bărbatul a fost reținut și ulterior eliberat sub control judiciar.

Poliţista, care se afla în timpul liber, lucrează la Brigada de Operaţiuni Speciale a IPJ Alba, iar agresorul se numește Adrian Bălan, zis Bălănel, fost sportiv şi membru al lumii interlope din Alba Iulia. Acesta e o cunoştinţă mai veche a poliţiştilor, fiind cercetat în trecut pentru infracţiuni comise cu violenţă.

Incidentul s-a petrecut la sfârșitul săptămânii trecute, în clubul Stage, și a fost înregistrat de camerele de supraveghere. Pe fondul unor discuții contradictorii, între bărbat și femeia polițist a avut loc un conflict. Aceasta ar fi frut să-i ia șapca din cap și a ridicat un picior spre individ, moment în care el a ripostat cu o palmă. Chiar dacă au fost despărțiți preț de câteva secunde de către alte persoane aflate la fața locului, conflictul nu s-a stins. Lucrurile au degenerat și femeia a fost apucată cu brutalitate de păr şi trântită pe jos, de faţă cu toţi cei prezenţi, conform adevarul.ro.

Polițista a depus plângere, astfel încât bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind apoi eliberat sub control judiciar.

Adrian Bălan (31 ani) a fost condamnat în 2012 la 2 ani de închisoare cu executare, în dosarul ”Prostituate pentru VIP-uri”, fiind acuzat de proxenetism. A recunoscut faptele şi a beneficiat de o reducere semnificativă a pedepsei. În 2016 a fost arestat din nou pentru infracţiuni comise în Franţa.


 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Aproximativ 50 de ofiţeri de la Crimă Organizată şi poliţişti de la Serviciul de Intervenţie Rapidă au participat la mai multe percheziţii domiciliare la Strehaia, judeţul Mehedinţi, fiind vizate trei persoane suspectate într-un dosar de evaziune fiscală.

  • Scandal între romi și polițiști, joi seară într-o comună din județul Argeș. Mai mulți agenți care au intervenit într-o altercație între romi în localitatea Merișani s-au trezit luați la bătaie de beligeranți. Potrivit româniatv.net în poliţist a fost rănit cu o piatră în cap, iar pentru a scăpa de furia scandalagiilor, colegii săi au fost nevoiți să tragă un foc de armă în plan vertical și să folosească sprayurile lacrimogene

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5