Poftiţi la pizzeria din autobuz! Povestea unei afaceri inedite, din Focşani

Ultima actualizare:

    Nicoleta şi Gabriel, proprietarii restaurantului ineditFotografii: adevarul.ro
Nicoleta şi Gabriel, proprietarii restaurantului ineditFotografii: adevarul.ro

Ce idee inspirată! Soţii Nicoleta şi Gabriel Postolache din Focşani au încercat o afacere neconvenţională şi au dat lovitura. Ei au deschis o pizzerie în interiorul unui autobuz cu burduf, lung de 18 metri. Vehiculul a fost amplasat în Cartierul Sud din Focşani şi a devenit în scurt timp punctul de atracţie al locuitorilor.

Un autobuz prăfuit, aflat la vânzare de mai mult timp pe centura oraşului Focşani, i-a făcut cu ochiul lui Gabriel Postolache, care a lucrat mai mulţi ani la o pizzerie din străinătate. Vrânceanul s-a gândit să pună în valoare vehiculul, mai ales că în Focşani nu există un local amenajat în interiorul unui autobuz.

Aşa a fost amenajat interiorul vehiculului
Aşa a fost amenajat interiorul vehiculului

“Ideea a fost a soţului meu. Şi-a dorit foarte mult acest proiect”, povesteşte Nicoleta, soţia lui Gabriel. “El fiind bucătar, a decis să-şi arate pasiunea pentru preparatele italieneşti într-un loc care să atragă. Pizza făcută de el este foarte bună, aşa că am trecut la fapte”, zâmbeşte femeia. 

Astfel, de câteva zile, autobuzul cu pizza a devenit punctul de atracţie al locuitorilor din Cartierul Sud, unde a fost amplasat. Vehiculul se află pe un teren privat, în vecinătatea unei baze sportive, iar locuitorii din zonă au reacţionat foarte bine la apariţia minunii pe roţi. În interiorul mijlocului de transport se află mese unde 20 de persoane pot consuma în acelaşi timp o pizza, o cafea, o bere sau băuturi răcoritoare. În partea din spate a autobuzului e amplasat cuptorul pentru pizza, care funcţionează pe lemne, scrie adevarul.ro. Pe perioada verii sunt instalate mese pe una dintre părţile laterale ale autobuzului, iar clienţii se pot bucura de servire ca la carte în aer liber. O pizza la ineditul restaurant costă, în medie, între 14 şi de 20 de lei, iar o bere – 5 lei.

Când e vreme frumoasă,  clienţii stau pe terasă
Când e vreme frumoasă, clienţii stau pe terasă

“Trebuie să ai şi un dram de nebunie pentru munca asta. Autobuzul era deja adaptat pentru genul acesta de activităţi, aşa că am venit doar cu mici retuşuri”, se confesează Gabriel. Proprietarii afacerii nu exclud ca, în viitorul apropiat, autobuzul să se poată deplasa şi în alte cartiere din Focşani, întrucât mijlocul de transport este funcţional şi poate ajunge oriunde.

Pizza e gătită la  cuptorul cu lemne din  spatele autobuzului
Pizza e gătită la cuptorul cu lemne din spatele autobuzului

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net