Plan roşu de intervenţie după ce un microbuz a fost lovit de un tren. Patru persoane au decedat

Ultima actualizare:

    Planul roşu de intervenţie după ce un microbuz cu pasageri a fost lovit de un trenFoto News.ro
Planul roşu de intervenţie după ce un microbuz cu pasageri a fost lovit de un trenFoto News.ro

Autorităţile din Buzău au declanşat Planul roşu de intervenţie, luni seară, după ce un microbuz în care se aflau mai multe persoane a fost lovit de un tren. În microbuz s-ar fi afla, potrivit primelor informaţii, 14 persoane, a căror stare nu se cunoaşte deocamdată. Trei persoane au decedat în urmă accidentului.

UPDATE 07.00: Autoritățile au anunțat decesul unei a patra persoane în urma accidentului din Buzău. Este vorba despre o tânără rănită  și transportată la spital. Alte două persoane se aflkă în stare critică. Zece victime se află la Unitatea de Primiri Urgenţe, suferind leziuni toracice, craniene şi fracturi ale membrelor. În funcţie de cum va evolua starea acestora vor fi transportate în diferite secţii ale Spitalului Judeţean Buzău. 

UPDATE - Au fost descarcerate și ultimele trei persoane din microbuz. Bilanț final: - 10 victime transportate la spital; 3 persoane decedate; 1 persoană (șoferul), cu răni superficiale, nu necesită transport la spital.

La fața locului au fost concentrate două echipaje SMURD, cinci echipaje medicale SAJ, două echipaje de descarcerare și un post medical avansat. Totodată, a fost alertată în sprijin și o autospecială pentru victime multiple încadrată cu paramedici de la ISU Brăila. 

Update: Din nefericire, medicul prezent la fața locului a declarat decesul uneia dintre victime. A doua este conștientă, cooperantă și va fi transportată la spital pentru investigații amanunțite (prezintă leziuni la nivelul toracelui și la coloana vertebrală).

Din informatiile de la fața locului, în microbuz erau 14 pasageri. Au fost suplimentate forțele medicale de la locul accidentului. În total sunt șase echipaje de prim-ajutor SMURD, o ambulanță pentru victime multiple și șapte ambulanțe SAJ. Resursele medicale sunt atât de la Buzău, cât și din Brăila.

De asemenea, mai multe echipaje de poliţişti au fost mobilizate la locul incidentului. În urma impactului, microbuzul a fost târât pe o distanţă de circa 300-400 de metri.

Evaluarea medicală a persoanelor afectate continuă. La acest moment, salvatorii intervin pentru recuperarea a 3 persoane încarcerate. Din cele 10 persoane transportate la spital, una este în stare gravă (inconștientă), iar 9 sunt conștiente și prezintă diferite leziuni. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
fabrica 2 1600x1000 jpg
Papanasi png
Vipera neagră Foto Adrian Florin Vrăbiescu (2) jpg
Carne de pui jpg
Caine in cusca FOTO Shutterstock
image png
Zambet jpg
regele charles regina margareta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net