Piscine București. Ce ștranduri sunt deschise și cât costă intrarea

caniculă-piscină-ștrand

Piscinele publice și ștrandurile sunt soluția pentru a face vara suportabilă
Pentru cei care nu își permit un drum la mare, piscinele sau ștrandurile rămân singura soluție
Citeste tot despre: 

România arde, iar canicula își face de cap. Potrivit meteorologilor, în București temperatura va ajunge astăzi la valori record pentru această vară. Click! te sfătuiește unde să te răcorești și cât costă intrarea în ștranduri și piscine

Divertiland, record de tobogane la nivel național

Complexul Divertiland str. Divertismentului nr 1, localitatea Chiajna, pe Autostrada București la km 13. Este un complex de tip aqua park cu piscine, restaurante și locuri de joacă. Administratorii se laudă cu cele 22 de tobogane, record național. Programul este între orele 10.00 și 20.00. Biletele pentru adulți costă 55 de lei de luni până vineri și 65 de lei în week-end și pentru sărbătorile legale, cele pentru studenți 45 de lei și respctiv 55 de lei iar cele pentru copii între 3 și 10 ani pot fi procurate în funcție de perioadă cu 35 și respectiv 40 de lei. Cele pentru pensionari costă 40 de lei indiferent de zi, iar cele pentru persoane cu dizabilități 35 de lei în aceleași condiții.

Aqua Park, singurul bazin cu valuri din București

Aqua Park, situat pe Șos Virtuții nr 55, fostul ștrand Dâmbovița de la Lacul Morii, oferă plajă de nisip, terenuri de fotbal/tenis/baschet, două bazine pentru copii, trei bazine pentru adulți dintre care două bazine olimpice, singurul bazin cu valuri din București. Programul este între orele 9.00-21.00. Copiii sub 14 ani însoțiți de părinți și care au la ei un certificate de naștere sau carnet de note ștampilat beneficiază de intrare gratuită. Prețul biletului pentru adulți este de 30 lei, de luni până vineri iar în week-end 50 lei, pentru pensionari 20 de lei indiferent de zi și în sfârșit, pentru elevi și studenți 30 de lei.

Magic Summer Waves, în cartierul Drumul Taberei

Magic Summer Waves, situat pe strada Drumul Taberei nr 115, fostul Ștrand Moghioroș, este un alt loc unde vă puteți refugia de caniculă. Programul este între orele 8.00 și 20.00. Accesul costă de luni până vineri 25 de lei, iar sâmbăta și duminica, dar și cu ocazia sărbătorilor legale, accesul costă 35 de lei.

Piscina President, în Parcul Tei

Piscina President, situată pe Bd Lacul Tei nr 145, în Parcul Tei, pe malul lacului cu același nume, unde programul este de luni până duminică între orele 10.00-19.00. Biletul costă de luni până joi 40 de lei iar vineri sâmbătă și duminică 60 de lei.

 

Citește și:

Uite la ce să fii atent când mergi la piscină!

Uite în ce piscine de fiţe se răcoresc vedetele la ele acasă!

Loading...
 
 

Citește și

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 490613481


Varnish cache server

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1