PEVAUTO. Cum te inscrii pentru eco-voucherele de la Primarie

Ultima actualizare:

    5000 de bucureșteni vor obține prin aplicația PEVAUTO, vouchere pentru schimvarea mașinii vechi cu una nouă, ecologică
5000 de bucureșteni vor obține prin aplicația PEVAUTO, vouchere pentru schimvarea mașinii vechi cu una nouă, ecologică

Începând cu data de 25.10.2018, ora 18.00, bucurestenii se pot înregistra în aplicatia PEVAUTO, pentru a beneficia de programul Municipal „Eco-voucher în schimbul unui autovehicul uzat”. Înregistrarea se face prin accesarea site-ului www.pmb.ro, secțiunea „Eco-voucher în schimbul unui autovehicul uzat”.

Inregistrarea în aplicație se va incheia în momentul atingerii numărului maxim de 6.000 de înscrieri. Aplicația va genera fiecărui proprietar înregistrat, un cod unic, ce va fi comunicat pe adresa de e-mail valabilă. De asemenea, doritorii vor primi pe aceeași adresă și un link unic, pe baza caruia va putea ulterior accesa aplicatia. De ce? Pentru a încărca documentele referitoare la casarea și radierea autovehiculului uzat.

Lista celor 6.000 de persoane înregistrate în aplicația PEVAUTO va fi publicată ulterior pe site-ul PMB și va cuprinde:

- codul primit la înregistrare

- inițialele numelui si prenumelui persoanei fizice sau denumirea persoanei juridice precum

-ora înregistrării

Din lista celor 6.000 de persoane înregistrate în aplicația PEVAUTO, în ordinea înscrierii, vor fi acceptați în Program, doar 5.000 de proprietari eligibili. Asta însă, după finalizarea perioadei de verificare a îndeplinirii condițiilor de eligibilitate din Regulament.

De la momentul publicarii pe site-ul PMB a listei celor 5.000 de proprietari eligibili, în termen de 90 de zile, aceștia își pot casa si radia din circulație autovehiculul uzat.

Apoi vor introduce în aplicația PEVAUTO, documentele doveditoare de casare si radiere a autovehiculul uzat, cât și documentele care fac dovada că nu înregistrează datorii la bugetul de stat și la cel local (documente in termen de valabilitate la data depunerii), accesand link-ul unic primit la înscriere.

De ce PEVAUTO și eco-vouchere? 

Primaria Capitalei îsi propune prin acest program, eliminarea a 5.000 de autovehicule uzate, cu grad ridicat de poluare și acordarea a 5.000 de eco-vouchere cu o valoare nominala de 9.000 lei/ eco-voucher. Pentru ce vor fi folosite eco-voucherele obținute prin aplicația Pevauto? Pentru achiziționarea exclusivă de autoturisme noi EURO 6, non-diesel, mijloace de locomoție non-diesel, hibride sau electrice, obiecte electrocasnice si electronice noi cu clasa energetica superioara. Totul în schimbul predării spre casare a unui autovehicul uzat.

Cine poate folosi aplicația PEVAUTO și obține eco-vouchere?

Programul se adresează persoanelor fizice, cu domiciliul stabil în Municipiul Bucuresti, cu vârsta minimă de 18 ani, proprietari unici ai autovehiculelor uzate și care nu au obligatii de plată la bugetul local și bugetul de stat.

De asemenea pot participa persoane juridice, cu sediul social in Municipiul București, proprietari unici ai autovehiculelor uzate, care nu au obligații de plată la bugetul local și bugetul de stat și nu au fost condamnate pentru infracțiuni împotriva mediului.

Lista unitatilor comerciale participante la Program, de la care se pot achizitiona produsele eligibile, se va publica spre informarea cetățenilor. Asta însă, după parcurgerea tuturor etapelor din Regulament pentru selectarea unităților comerciale participante, nu mai târziu de data de la care pot fi utilizate eco-voucherele.

Regulamentul poate fi consultat pe site-ul www.pmb.ro, sectiunea „Eco-voucher in schimbul unui autovehicul uzat”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net