Peste 80 de angajați ai Spitalului Județean Arad, în concediu medical. Opt medici demisionează

coronavirus-4914026-1280.jpg

Viața noastră s-a schimbat după ce în România a fost înregistrat primul mort de coronavirus
Citeste tot despre: 

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Arad a anunțat că peste un număr care trece de 80 de angajați, formați din medici, asistenți, infirmieri, brancardieri, registratori medicali au intrat în concediu din 23 martie, iar 8 medici demisionează pentru că ies la pensie.

Conform unui comunicat al SCJU Arad transmis marți și citat de Mediafax, pentru a face față unui aflux de pacienți infectați cu coronavirus, s-a dispus angajarea de personal medical pe o perioadă determinată de 6 luni.
”Există opt cazuri de medici - șase de la UPU care au anunțat că își depun demisia pentru a intra în pensie. 83 de persoane – medici, asistenți, infirmieri, brancardieri, registratori medicali sunt în concediu medical de pe data de 23 martie. Pentru a face față unui aflux de pacienți infectați cu Coronavirus s-a dispus angajarea de personal medical pe o perioadă determinată de 6 luni. Până acum am angajat 20 de medici, 19 asistenți medicali și 4 – personal auxiliar”, se arată în comunicat.
La nivelul SCJU Arad lucrează 305 medici, 985 de asistenți medicali, 387 de infirmiere și 64 de brancardieri, potrivit hotnews.ro
 

Loading...

Citește și