Peste 80 de angajați ai Spitalului Județean Arad, în concediu medical. Opt medici demisionează

Ultima actualizare:

    Viața noastră s-a schimbat după ce în România a fost înregistrat primul mort de coronavirus
Viața noastră s-a schimbat după ce în România a fost înregistrat primul mort de coronavirus

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Arad a anunțat că peste un număr care trece de 80 de angajați, formați din medici, asistenți, infirmieri, brancardieri, registratori medicali au intrat în concediu din 23 martie, iar 8 medici demisionează pentru că ies la pensie.

Conform unui comunicat al SCJU Arad transmis marți și citat de Mediafax, pentru a face față unui aflux de pacienți infectați cu coronavirus, s-a dispus angajarea de personal medical pe o perioadă determinată de 6 luni.”Există opt cazuri de medici - șase de la UPU care au anunțat că își depun demisia pentru a intra în pensie. 83 de persoane – medici, asistenți, infirmieri, brancardieri, registratori medicali sunt în concediu medical de pe data de 23 martie. Pentru a face față unui aflux de pacienți infectați cu Coronavirus s-a dispus angajarea de personal medical pe o perioadă determinată de 6 luni. Până acum am angajat 20 de medici, 19 asistenți medicali și 4 – personal auxiliar”, se arată în comunicat.La nivelul SCJU Arad lucrează 305 medici, 985 de asistenți medicali, 387 de infirmiere și 64 de brancardieri, potrivit hotnews.ro.  

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net