Pedofilul de la Galaţi care a abuzat doi copii a fost arestat. Este violator în serie

Ultima actualizare:

    Pedofilul a fost prins de poliţie în timp ce agresa un al doilea copilfoto: captura Poliţie
Pedofilul a fost prins de poliţie în timp ce agresa un al doilea copilfoto: captura Poliţie

A fost alertă în două judeţe după ce un bărbat a abuzat o fetiţă de 10 ani în scara unui bloc din Galaţi. Poliţiştii aveau imagini cu el, însă timp de câteva ore agresorul parcă ar fi intrat în pământ. Pedofilul trecuse însă în judeţul vecin unde a ademenit un băiat minor. Autorităţile l-au prins în flagrant în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu acesta pe faleza din Brăila. Anchetaorii au stabilit că acesta era de fapt un violator în serie şi l-au trimis după gratii.

Bărbatului nu i-a păsat că poate fi văzut în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu băiatul. De altfel, martorii scenei revoltătoare au alarmat autorităţile. Oamenii au sunat la 112, iar la faţa locului au fost trimise echipaje de poliţie, mai ales că pedofilul era deja dat în urmărire. Autorităţile şi-au dat seama imediat cu cine au de a face. L-au imobilizat şi încătuţat pe bărbat şi l-au dus direct la audieri la sediul Inspectoratului de Poliţie Galaţi. După mai multe ore în care anchetatorii au încercat să obţină informaţii de la el, procurorul de caz a decis ca bărbatul să fie trimis în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru viol. Magistraţii au admis cererea şi bărbatul a ajuns după gratii. 

În urmă cu doar câteva ore, pedofilul agresase o fetiţă  în vârstă de 10 ani în scara unui bloc din Galaţi. Nenorocirea s-a întâmplat în jurul orei 8.00 dimineaţa. Bărbatul a abordat-o pe stradă pe victima care, probabil se îndrepta spre şcoală, apoi a tras-o în scara unui bloc.

După ce a scăpat din mâinile bărbatului, copila a fugit acasă şi le-a povestit părinţilor tot ce s-a întâmplat. Aceştia au sunat imediat la 112.

Poliţiştii au început imediat căutările şi pentru a-l prinde mai repede au făcut publică fotografia suspectului şi au cerut sprijinul oamenilor pentru a-l prinde. La momentul agresiunii, era îmbrăcat cu o geacă din material textil de culoare gri, pantaloni, de asemenea, din material textile, de culoare maro, şi pe cap purta un fes de culoare neagră.

Aceleaşi haine le purta şi când a fost prins, câteva ore mai târziu, pe faleza din Brăila.

Bărbatul care a agresat sexual doi copii într-o singură zi se numeşte Cristian Georgel Alexandru. Acesta este o cunoştinţă veche a anchetatorilor. A fost condamnat pentru priam dată în anul 2003, la 8 ani şi 6 luni, după ce a violat şi a obligat la perversiuni mai multe minore care se plimbau tot pe Faleza Dunării.

A fost eliberat din închisoare cu aproape 1.000 de zile mai devreme. Însă nu s-a putut abţine şi a început să atace din nou, cu predilecţie eleve de liceu.

De altfel, în octombrie 2008, bărbatul a atacat cu cuţitul două eleve care se aflau în grupul sanitar al Liceului "Anghel Saligny".

Un alt atac a avut loc în 2013, când a revenit în atenţia anchetatorilor, după ce a acostat două fete din clasa a XI-a chiar în incinta Liceului Teoretic "Nicolae Iorga" Brăila.

După ceva timp, bărbatul a mai atacat o tânără de 18 ani şi alte două minore cu vârste de 10 şi 13 ani.

Însă abia în 2015 a fost condamnat tot la 8 ani şi 6 luni închisoare.

În urmă cu trei luni, în decembrie 2018, violatorul a fost salvat de recursul compensatoriu şi a ieşit de după gratii.

Poliţistul pedofil Eugen Stan se află în continuare în arest

Incidentul  de la Galaţi nu este însă unul singular.  Printre cele mai răsunătoare cazuri de pedofilie este cel al poliţistului Eugen Stan. Acesta se află în arest, după ce, în ianuarie  2018, a abuzat o fetiţă şi un băieţel într-un liftul unui bloc din sectorul 6. De altfel, el este cercetat în numai puţin de 15 dosare de agresiune sexuală. Eugen Stan lucra din 2010 la Brigada Rutieră din Bucureşti, fiind transferat de la Jandarmerie pe un post de şofer al unui şef din Poliţie.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net