Pedeapsă redusă pentru un bărbat care și-a violat fiica adoptivă. Copila de 13 ani era imobilizată în scaun cu rotile

barbat_care_si-a_violat_fiica_adoptiva.png

barbat care si-a violat fiica adoptiva
Un bărbat din Târgoviște, arestat pentru că a violat-o pe fata de 13 ani a concubinei sale, a primit o reducere a pedepsei
foto: adevarul.ro

Un bărbat din Târgoviște, arestat pentru că a violat-o pe fata de 13 ani a concubinei sale, a primit o reducere a pedepsei, de la opt la șase ani. Victima era imobilizată în scaun cu rotile, iar în urma violului a născut un copil prematur, în luna februarie a acestui an.

Curtea de Apel Ploieşti a admis apelul făcut de bărbat, aflat acum în Penitenciarul Mărgineni, şi i-a redus pedeapsa cu închisoare de la opt la șase ani, anunță adevarul.ro.
Anchetatorii au stabilit că fata ar fi fost abuzată sexual de concubinul mamei timp de un an, însă de frică adolescenta n-a spus nimic, sarcina fiind descoperită abia după șapte luni. Fetiţa de 13 ani suferă de tetrapareză, iar în perioada de recuperare ce a urmat unei operaţii, pe 2 august, a fost nevoită să stea în scaun cu rotile.

"Admite apelul declarat de inculpatul C. Sebastian Marius, în prezent aflat în Penitenciarul Mărgineni, împotriva sentinţei penale nr.298/29.10.2019 pronunţată de Judecătoria Târgovişte, pe care o desfiinţează în parte, în sensul că reduce pedeapsa aplicată inculpatului de la 8 ani la 6 ani închisoare. Menţine restul dispoziţiilor sentinţei, care nu sunt contrare prezentei decizii. Deduce din durata pedepsei aplicate inculpatului Cristea Sebastian Marius perioada reţinerii şi arestării preventive de la data de 10.04.2019 şi până la zi. Definitivă", se arată în decizia Curţii de Apel Ploieşti.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1