Patru din cei cinci militari români răniți în Afganistan au fost externați. În ce stare se află al cincilea

militari-romani-externati-aganistan.jpg

4 din cei 5 militari români răniți în Afganistan au fost externați din spital
Foto: Pixabay

Ministerul Apărării a transmis că cinci militari români din cadrul Batalionului 300 Protecţia Forţei „Sfântul Andrei” au fost răniţi vineri, 24 mai, în jurul orei 12.30 (ora României), în Afganistan. Din fericire, la doar o zi după incident, patru dintre aceștia au fost externați. Al cincilea este în continuare internat însă, dar starea sa de sănătate este una stabilă.

Patru din cei cinci militari români răniți în Afganistan au fost externați

Ziua de sâmbătă, 25 mai, vine cu vești bune!Plutonierul Rusu Marian, caporalii clasa a II-a Ştefan Florin-Laurenţiu şi Apetroaie Petrică şi fruntaşul Petcu Nicolae au fost externati în decursul aceleiaşi zile. Toţi pacientii externaţi îşi continuă tratamentul şi recuperarea, aceştia aflându-se deja în grija echipei medicale româneşti. Al cincilea militar român rănit, caporalul clasa a II-a Anton Florin, se află în continuare internat la Spitalul Militar de tip Rol III din Baza Aeriană Kandahar pentru tratament de specialitate, potrivit News.ro

Militarii români au fost răniţi vineri, în urma iniţierii unui dispozitiv exploziv improvizat în timp ce se aflau într-o misiune de patrulare în zona de responsabilitate a batalionului.
„Patru dintre militarii răniţi în Afganistan, vineri, 24 mai, din Batalionul 300 Protecţia Forţei „Sfântul Andrei”, au fost externati. Astfel, plutonierul Rusu Marian, caporalii clasa a II-a Ştefan Florin-Laurenţiu şi Apetroaie Petrică şi fruntaşul Petcu Nicolae au fost externati în decursul aceleiaşi zile. Toţi pacientii externaţi îşi continuă tratamentul şi recuperarea, aceştia aflându-se deja în grija echipei medicale româneşti”, a transmis, sâmbătă, MApN.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1