Patru angajaţi din Penitenciarele Mioveni, Galaţi şi Găeşti, confirmaţi cu coronavirus

Ultima actualizare:

    Foto Pixabay.com
Foto Pixabay.com

Patru angajaţi din Penitenciarele Mioveni, Galaţi şi Găeşti, confirmaţi cu coronavirus. Aceştia au lucrat în sectoarele administrativ şi operativ. Administraţia Naţională a Penitenciarelor a transmis că în rândul deţinuţilor nu s-au identificat persoane cu simptome.

”Vă informăm că, astăzi, 21.07.2020, un angajat al Penitenciarului Mioveni, un angajat al Penitenciarului Galaţi şi doi angajaţi ai Penitenciarului Găeşti au fost confirmaţi pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Aceştia au exercitat atribuţii de serviciu în sectoarele administrativ şi operativ, cu purtarea echipamentului de protecţie”, a transmis, marţi seară, Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Sursa citată a precizat că, Din primele verificări, în niciuna dintre cele trei unităţi penitenciare nu a fost identificată simptomatologie specifică COVID-19 în rândul deţinuţilor, aceştia fiind monitorizaţi.

”Totodată, în toate cele trei unităţi, s-a acţionat cu echipe de la penitenciare-spital, pentru dezinfectarea spaţiilor (căi de acces personal şi deţinuţi, birouri, zone comune). Angajaţii identificaţi contacţi vor fi scoşi din serviciu şi vor rămâne la domiciliu, urmând a fi înlocuiţi cu personal de rezervă, conform Planului de măsuri pentru sistemul penitenciar”, a mai transmis sursa citată.

Administraţiile locurilor de deţinere asigură informarea efectivelor cu privire la cazurile înregistrate în rândul angajaţilor, starea de spirit a deţinuţilor fiind corespunzătoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net