Pasager preluat de medici din aeroportul Otopeni. A fost în China, dar nu e infectat cu coronavirus

Ultima actualizare:

    O echipă medicală a fost solicitată, sâmbătă, la aterizarea cursei Ryanair de pe ruta Tel Aviv - Bucureşti, întrucât un pasager avea unele simptome de gripă
O echipă medicală a fost solicitată, sâmbătă, la aterizarea cursei Ryanair de pe ruta Tel Aviv - Bucureşti, întrucât un pasager avea unele simptome de gripă

O echipă medicală a fost solicitată, sâmbătă, la aterizarea cursei Ryanair de pe ruta Tel Aviv - Bucureşti, întrucât un pasager avea unele simptome de gripă. Ulterior, pacientul a fost preluat de o ambulanţă şi dus la Spitalul "Matei Balş".

UPDATE - Pasagerul venea din Israel, dar la bordul avionului a spus că a fost, în urmă cu trei luni, în China. Preşedintele Societăţii Române de Microbiologie, Alexandru Rafila, a exclus posibilitatea îmbolnăvirii provocate de coronavirus, precizând că acesta a călătorit în China în urmă cu trei luni, când nu exista niciun caz de infectare. ”Probabil trebuie investigat şi trarat ca atare, dar pentru altă afecţiune decât cea provocată de coronavirus. (...) Nu este vorba despre infecţia cu coronavirus”, a subliniat Rafila.

Potrivit reprezentanţilor Aeroportului "Henri Coandă", comandantul cursei Ryanair de pe ruta Tel Aviv - Bucureşti a solicitat prezenţa unei echipe medicale la aterizare, ca urmare a faptului că un pasager prezenta unele simptome de gripă.

Aeronava a aterizat la ora 15.51 şi, după intervenţia serviciului medical al aeroportului, pasagerul a fost preluat de o ambulanţă 112 şi transferat la Spitalul "Matei Balş".

"Toate măsurile au fost luate în conformitate cu protocolul şi procedurile medicale în vigoare. Ca urmare a verificărilor efectuate de personalul specializat al autorităţii în domeniu, ceilalţi 178 de pasageri au fost debarcaţi pe flux normal", au transmis reprezentanţii aeroportului.

Pasagerul venea din Israel, dar la bordul avionului a spus că a fost, în urmă cu trei luni, în China.

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net