VIDEO Semne obscene și înjurături la ieșirea din Parlament. Pesediștii au cedat nervos

170207_parlament_iohannis_05_inquam_photos_octav_ganea.jpg

iohannis
Parlamentarii PSD au părăsit plenul în timpul discursului președintelui Iohannis
foto: Inquam

Totul s-a întâmplat în timpul discursului ținut de Klaus Iohannis în Parlament, marți (7 februarie). Aleșii PSD și ALDE au părăsit sala în timp ce președintele le cerea să-și asume răspunderea pentru mânia Străzii. Parlamentarul USR Iulian Bulai i-a filmat pe colegii social-democrați pe holurile Parlamentului. Aceștia l-au înjurat și l-au bruscat, pe motiv că nu are voie să filmeze.

„Mai du-te-n **** mea cu filmatul”, i-a spus un parlamentar lui Iulian Bulai. Acesta din urmă a publicat filmulețul pe contul său personal de Facebook. Parlamentarii PSD și ALDE au părăsit plenul Parlamentului în timpul discursului lui Klaus Iohannis. Președintele țării le spunea în acel moment că cel care a creat această criză a ordonanței 13 trebuie să și o încheie: PSD. Aleșii celor două partide aflate la guvernare au dat bir cu fugiții, dar parlamentarul USR i-a filmat pe hol. Aceștia au început să înjure și să-l bruscheze, după ce și-au dat seama că sunt filmați. 

„Am fost bruscat de cei din PSD în holul Palatulu Parlamentului. Regret acest comportament al colegilor deputați. Sper că cei care au votat ca ei să fie în parlament să vadă ce au trimis. E regretabil, lupta mea pentru o administrație corectp continuă”, a scris Iulian Bulai, pe Facebook.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1