Panică întru-un tren rămas fără frâne, pe ruta București-Craiova

Ultima actualizare:

    Trenul nu a deraiat și nu au existat victime
Trenul nu a deraiat și nu au existat victime

Momente de groază marți seara într-un tren Regio, care circula pe ruta București-Pitești-Craiova. La scurt timp după ce a trecut de localitatea Titu, locomotiva a rămas fără frâne.

Panica s-a instalat printre călători în momentul în care mecanicul a ieșit din locomotivă și i-a cerut controlorului de bilete să tragă frâna de urgență. „Am înțeles că frâna de urgență nu a mers și a trebuit să mergem în celălalt capăt al trenului după ea. În perioada asta mecanicul și controlorul s-au panicat, lumea se îmbulzea în spatele trenului după ce ni s-a spus că nu vom opri în stația următoare”, a relatat un pasager pentru Observator News.

„Am trecut prin momente de groază!”

O femeie a povestit și ea că, din cauza sperieturii, controlorul se pierduse cu firea. „Efectiv nu știa unde e frâna de mână, ne întreba pe noi... Am trecut prin momente de groază”. Cum trenul trecea prin gara Golești și se îndrepta spre Pitești, mecanicul a cerut culoar liber printre călători pentru a trece dintr-o locomotivă în alta, ca să încerce să salveze situația. Într-un final, cineva a tras frâna de mână. Trenul s-a oprit la aproximativ 300 de metri după gara Golești, Argeș, după ce a rupt un macaz. Nimeni nu a fost rănit, însă aproximativ 40 de pasageri au făcut atacuri de panică, fiind nevoie de ajutorul medicilor sosiți la fața locului cu două ambulanțe. Într-un final, călătorii au fost preluați cu alt tren. Cazul foarte grav este anchetat acum de poliție și de specialiștii în căi ferate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
439200637 840468834788027 9054120070225781105 n jpg
familie fericita in natura jpg
gradina pixabay jpg
simona bucura oprescu ministrul muncii jpg
faina jpg
1 maioneza de post cu cartofi jpg jpeg
condimente jpg
hora bologna ciuleandra jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net