Pădurar, găsit împuşcat într-o râpă

furt_din_padure-jandarmi_prahova.jpg

Luni, 10 decembrie, ziua în amiaza mare, în jurul orelor 13.10, un echipaj de jandarmi din Prahova a depistat cinci hoti de arbori
Cel mai probabil, pădurarul a fost atacat de hoţii de lemne
Foto: arhivă personală

Caz cutremurător în Maramureș, unde un pădurar a fost împușcat mortal, miercuri seară, cel mai probabil de hoții de lemne.

Bărbatul în vârstă de 37 de ani a fost găsit fără viață într-o râpă dintr-o zonă muntoasă între localitățile Rogoz și Băiuț. Se pare că padurarul a fost sunat de un localnic, care l-a atenționat că în zonă sunt mai multe persoane care vor să fure lemne din pădure, potrivit stirileprotv.ro.

Ar fi pornit singur pe urmele lor, însă după câteva ore a fost găsit împușcat cu o armă de vânătoare, spun procurorii.

Directorul general Romsilva a postat pe rețelele sociale un mesaj prin care condamnă aceasta crima și transmite condoleante familiei.

Oamenii legii încearcă acum să facă lumină în acest caz și au deschis un dosar penal pentru omor. Bărbatul era căsătorit și avea 3 copii.

Loading...

Citește și

  • bataie padurar sange rani hoti

    Un pădurar din Dâmboviţa a luat o bătaie soră cu moartea după ce a surprins câţiva bărbaţi la furat de lemne. Omul, care se afla în patrulare, a dat nas în nas cu hoţii.

  • Un bărbat a fost luat la bătaie de hoţii de lemne pe care i-a găsit în pădure. Au sărit cu lopeţile pe el, iar el a filmat totul. Incidentul s-a petrecut anul trecut, însă bărbatul a făcut publice imaginile abia acum deoarece a aflat de cazul maramureșeanului amendat după ce a reclamat un transport suspect de lemne.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1