Poliţistul de frontieră din Iaşi infectat cu Covid-19: „Sunt izolat de tot ce înseamnă viaţă”

Ultima actualizare:

    Poliţistul Răzvan Ioan a povestit experienţa prin care treceFoto: adevarul.ro
Poliţistul Răzvan Ioan a povestit experienţa prin care treceFoto: adevarul.ro

Poliţistul de frontieră infectat cu coronavirus şi-a spus păsul pe pagina sa de Facebook. Bărbatul povesteşte că s-a întors din Varşovia (Polonia), unde fusese în interes de serviciu, iar după o săptămână a fost confirmat pozitiv.

#eusunt32 a scris Răzvan Ioan pe pagina de socializare, apoi a povestit tot ce a trăit din momentul în care a aflat că este bolnav, anunţă adevarul.ro.

„Dau astăzi, la fix o săptămână de când a început toată nebunia asta, proba de curaj a vieţii mele de până acum. Da, #eusunt32. Am fost confirmat pozitiv cu CoVid-19, miercuri, pe 11 martie, la o săptămână după ce m-am întors din Varşovia, dintr-un ghinion teribil şi pentru că aşa a vrut Dumnezeu”, a scris bărbatul pe Facebook.

Suspectat că ar fi fost în două cluburi

Când a apărut cazul său, autorităţile au spus că există informaţia că poliţistul de frontieră ar fi fost în două cluburi înainte de a fi diagnosticat şi că s-ar putea alege cu plângere penală dacă a ascuns adevărul. „N-o să vorbesc despre ce a apărut prin presă, pentru că mi-am spus punctul de vedere şi cum au stat lucrurile. Singurul lucru pe care vă rog, pe voi toţi care citiţi aceste rânduri, este să gândiţi. Să gândiţi, să daţi dovadă de solidaritate, de toleranţă, de empatie şi de înţelegere pentru toţi semenii noştri.”

Izolarea, greu de suportat

„Lucrul cel mai greu suportabil, pe lângă virusul în sine, necunoscut pentru mulţi, şi ce poate aduce cu el, este izolarea. Mă aflu internat într-o boxă de 2x2, izolat de tot ce înseamnă viaţă, aer, apă curentă, familie, prieteni, oameni, natură, igienă minimă, doar cu un telefon. Prin intermediul lui VĂ ROG DIN SUFLET, să staţi acasă ! Sper din tot sufletul să înving acest virus cu pozitivitate, cu tratament, cu un psihic puternic şi cu tot ce înseamnă fiinţa mea şi ajutorul vostru. Dar pe voi, toţi, vă rog, STAŢI ACASĂ ! Ascultaţi şi urmaţi regulile impuse în aceste momente dificile, pentru că sunt în sprijinul nostru, al tuturor. Nu e vacanţă; este o perioadă de stat în casă, lângă familie, cu gândul că trecem printr-un moment greu. Haideţi să sprijinim autorităţile şi sistemul medical şi să #stamacasa pentru 14 zile. Eu nu mai pot să fac asta, deşi mi-aş dori din tot sufletul, dar voi, cei sănătoşi, ce scuză plauzibilă aveţi ? #eusunt32 #stamacasa #măcarAcum #respectămRegulile

P.S. Zâmbetul n-o să mi-l învingă nici măcar virusul ăsta infect

P.S 2. Fiţi mai buni...nu doare... Vă rog, distribuiţi public !", a scris poliţistul de frontieră.

Citeşte şi:

Pacientul 17 cu coronavirus nu ar fi stat în Israel! Unde a călătorit bărbatul de fapt

Mărturia unui bucureştean diagnosticat cu coronavirus: «Rezultatul l-am aflat din presă»

image
image
image
image
image
image
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
autostrada soarelui radio constanta 1 jpeg
Captură de ecran din 2024 03 27 la 23 11 52 png
flori jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net