Pacient cu picior amputat s-a aruncat de la etajul doi, de la Terapie Intensivă

Ultima actualizare:

    Pacientul ieșise din operație în urmă cu o oră FOTO: eraconsult.ro
Pacientul ieșise din operație în urmă cu o oră FOTO: eraconsult.ro

Caz șocant la Huși! Un pacient ieșit de puțin timp dintr-o operație complicată s-a aruncat pe geamul Spitalului Dimitrie Castroian din Huși. În ciuda manevrelor de resuscitare, bărbatul de 57 de ani nu a mai putut fi salvat.

Pacientul fusese supus unei intervenții chirurgicale majore: îi fusese amputat complet un picior. Bărbatul era în salonul de Terapie Intensivă, situate la etajul 2, şi într-o fracţiune de secundă s-a ridicat din pat şi s-a aruncat pe geam, scrie observator.tv .

Medicii sunt uluiţi de gestul bărbatului, mai ales că nu se afla într-o stare care îi permitea să se ridice din pat, el fiind încă sub efectul anesteziei, după operaţie.

Aceștia nu își explică cum a fost posibil ca pacientul respectiv să se ridice din pat, pentru că abia ieșise de o oră din operație. Medical vorbind, era aproape imposibil să se fi trezit și să mai şi meargă. Bărbatul a sărit pe geam, de la etajul 2, imediat ce asistenta a ieşit din salon.

Deși s-au făcut manevre de resuscitare, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Citește și:

Crimă urmată de sinucidere într-un spital din Slatina! Un infirmier a ucis o asistentă

Pacient disperat. S-a aruncat de la etajul 9 al spitalului

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net