Orlando președinte! Eugen Teodorovici a anunțat că vrea la Cotroceni

Ultima actualizare:

    Ministrul de finanţe, Eugen Teodorovici, a afirmat, marţi seara (19 martie), într-o emisiune la TVR 1, că intenţionează să candideze „cândva” la funcţia de preşedinte al RomânieiFOTO: adevarul.ro
Ministrul de finanţe, Eugen Teodorovici, a afirmat, marţi seara (19 martie), într-o emisiune la TVR 1, că intenţionează să candideze „cândva” la funcţia de preşedinte al RomânieiFOTO: adevarul.ro

Fotoliul de la Cotroceni este foarte râvnit de politicieni. Iată că avem și un candidat surpriză, pe Eugen Orlando Teodorovici, acualul ministru de finanțe. Demniratul a mărturisit la TVR că intenționează să candideze pentru prima funcție în stat, ”cândva”.

Orlandă președinte! Așa ar suna sloganul în campania pentru alegerile prezidințiale al actualului ministru de finanțe, Eugen Orlandă Teodorovici.

Ministrul de finanţe, Eugen Teodorovici, a afirmat, marţi seara (19 martie), într-o emisiune la TVR 1, că intenţionează să candideze „cândva” la funcţia de preşedinte al României, dar că vrea să fie o surpriză.

„Cândva o să candidez. Cândva o să candidez, cu siguranţă. Aveţi ca mărturie clară: cândva o să candidez şi la prezidenţialele din România. Nu mă întrebaţi şi când anume, pentru că aceasta este surpriză. Ştiu cum va fi. Problema nu este cum o să fie, o să fie sigur. N-am nici un fel de problemă”, a declarat Eugen Teodorovici, citat de news.ro.

Întrebat dacă va fi doar candidat sau şi preşedinte, acesta a replicat: „Când spun că fac un lucru, îl fac. Nu candidez ca să candidez. Nu sunt un laş”.

Chestionat dacă va candida din partea PSD, ministrul de finanţe a răspuns: „Sunt multe variante politice posibile, dar sigur va fi”.

Cine va fi candidat la președinție în 2019

Teodorovici a mai afirmat că preşedintele PSD a anunţat foarte clar că după alegerile europarlamentare se va face analiza de rigoare în partid privind candidatul la alegerile prezidenţiale din acest an: „Se va stabili clar cum se merge: cu ALDE, PSD, împreună. Cei care conduc partidul şi coaliţia decid”.

El a susţinut că, dacă PSD îşi doreşte „cu adevărat” să câştige alegerile prezidenţiale, atunci va câştiga: „PSD nu o să piardă ceva, când luptă cu adevărat şi vrea să câştige. PSD poate cu adevărat să câştige, dacă-şi doreşte acest lucru”.

Sursa: news.ro

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net