Opt ani de când s-a sinucis Mălina Olinescu. Nu am aflat de ce a făcut gestul teribil

malina_olinescu-interpreta-cantareata-fiica_doina_spataru.jpg

malina_olinescu-interpreta-cantareata-fiica_doina_spataru
frumoasa și talentata Mălina Olinescu, fiica solistei Doina Spătaru, s-a sinucis pe 12 decembrie 2011. Luna următoare, pe 29 ianuarie 2012, ar fi împlinit 37 de ani.
FOTO: Facebook

Au trecut deja opt ani de când frumoasa și talentata Mălina Olinescu, fiica solistei Doina Spătaru, s-a sinucis pe 12 decembrie 2011, aruncându-se de la etajul 6 al blocului în care locuia. Luna următoare, pe 29 ianuarie 2012, ar fi împlinit 37 de ani. Nu am aflat de ce a făcut gestul teribil.

Pe 12 decembrie 2011, o știre cutremura România. Solista de muzică ușoară Mălina Olinescu s-a sinucis, aruncându-se de la etajul 6 al blocului în care locuia! Tragedia s-a petrecut la trei decenii după ce și tatăl ei, Boris Olinescu, a murit în aceleași împrejurări.

Opt ani de când s-a sinucis Mălina Olinescu

Mălina Olinescu a fost găsită în toiul nopții de 11 spre 12 decembrie 2011, pe  caldarâmul din fața blocului în care locuia. O voce de înger, o fată frumoasă și talentată. Nimeni nu a înțeles de ce a făcut acest gest, iar familia nici nu a acceptat că Mălina lor ar fi putut să își ia zilele. S-a speculat că Mălina ar fi luat această decizie cumplită după despărțirea de iubitul ei, Sebastian Truță.

Mălina Olinescu s-a sinucis în același mod în care a făcut-o, în 1981, și tatăl ei, actorul Boris Olinescu, care s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc. Unii susțin că a alunecat de pe un scăunel, alții că s-ar fi împiedicat în timp ce fugea din casa amantei.

Cei care au cunoscut-o pe Mălina spun că aceasta a dovedit cât alții în 10 vieți, prin voce, modestie, ținută, blândețe, bunătate, candoare, creativitate, frumusețe naturală, voce.

Era nemulțumită că din anii 2000 nu mai avea concerte, nu mai era difuzată la radio și că muzica pe care ea o cânta cu atâta sensibilitate nu mai era cerută.

Mălina Olinescu, biografia

Mălina Olinescu s-a născut pe 29 ianuarie 1974 și este fiica solistei Doina Spătaru și a actorului Boris Olinescu. Mălina a iubit muzica și a început să cânte de la 5 ani. După ce a terminat liceul, a cântat în programele unor cluburi din București. La 22 de ani, în 1996, a făcut parte dintr-o echipă de tineri talentați, numită ”Școala vedetelor”, într-un show de televiziune foarte apreciat. Aceasta a fost rampa de lansare în lumea muzicală. Tot în 1996, a obținut premiul III la Festivalul de muzică ușoară de la Mamaia, iar anul următor a luat premiul I cu melodia ”Mi-e dor de tine”. Cu această melodie a luat premiul I și la Festivalul Cerbul de Aur, din același an.

În 1998 a reprezentat România la concursul Eurovison cu piesa ”Eu cred”, competiţia desfăşurându-se în Marea Britanie, la Birmingham. Mălina a obţinut atunci şase puncte şi s-a clasat pe locul 22.

+ <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/atz_P9kMK1Q" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Mălina Olinescu, sfârșit de carieră

După atâtea succese, a urmat o perioadă de absență. Toate ușile caselor de discuri i s-au închis, spunea într-un interviu pentru revista Formula AS. I-au spus că muzica ei nu este destul de comercială. Mălina a continuat să cânte sporadic la evenimente private, petreceri de firmă, diverse spectacole. Nici producătorii TVR care a lansat-o nu au mai invitat-o. ”Am fost lăsată pe afară, să latru la lună. M-am supărat, m-am enervat, am zis că mă las de muzică și, câteva luni, chiar nu am mai fredonat nici o notă. M-am închis total în mine”, mărturisea Mălina în 2008, pentru Formula AS. Nu a mai scos discuri, nici videoclipuri, dar a început să studieze Psihologia, la facultate. Se pare că nici asta nu a scos-o din depresie.

Sfârșitul Mălinei a fost comparat cu cel al Mădălinei Manole, o altă artistă care-și încheiase socotelile cu viața, cu un an mai devreme, în iulie 2010. Trecută printr-un divorț, Mălina suferea de depresie, iar medicii îi prescriseseră o lungă listă de medicamente, pe care însă uneori artista evita să le ia.

Citește și:

Mălina Olinescu ar fi împlinit 44 de ani! Și tatăl ei a avut același sfârșit tragic

Legătura dintre sinuciderea Mălinei Olinescu şi cea a Mădălinei Manole: "Eu de ce aş mai trăi"

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1