Opoziţia cere abrogarea Legii recursului compensatoriu

Ultima actualizare:

    Stelian Ion, deputat USR,  îi solicită Puterii să ia măsuri
Stelian Ion, deputat USR, îi solicită Puterii să ia măsuri

Crima comisă săptămâna trecută încinge scena politică! Marius Rusu (30 de ani), un recidivist din Alba, eliberat recent graţie recursului compensatoriu, a înjunghiat mortal un bărbat de 25 de ani, după un conflict într-un club din Mediaş (Sibiu). Uniunea Salvaţi România (USR) anunţa luni că va depune un proiect de lege care să abroge prevederile referitoare la recursul compensatoriu, potrivit Mediafax.

“Am auzit cu toţii de tâlhăriri, de violurile, de faptele comise cu violenţă de deţinuţii eliberaţi înainte de termen în baza acestui recurs compensatoriu. Guvernul ar trebui să vină cu o ordonanţă de urgenţă de abrogare”, a declarat luni deputatul Stelian Ion (USR) în Parlament.

Şi deputatul Florin Roman (PNL) a anunţat că va depune un proiect de lege care prevede că persoanele care comit crime, tentative de crimă, tâlhărie sau viol să nu mai beneficieze de predeverile Legii privind regimul compensatoriu. El a reamintit că aproape 11.000 de infractori au fost eliberaţi mai devreme, iar 700 dintre ei s-au reîntors deja în închisori.

image
image
image
image
image
image
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net