Olguța Vasilescu s-a răsfățat cu iubitul în Cuba, de Revelion, într-o stațiune de lux

2-768x686.jpg

olguta vasilescu
Lia Olguța Vasilescu și-a petrecut Revelionul în Cuba
foto: national.ro

În timp ce legea salarizării și decizia de modificare a legilor Justiției au scos în stradă protestatari încă din prima zi a noului an, unii miniștri nu se stresează deloc. De fapt, au decis chiar să-i lase pe nemulțumiți să urle degeaba în stradă, iar ei să se răsfețe peste hotare. Olguța Vasilescu și iubitul au fost surprinși în vacanță în Cuba.

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, se lăfăie la soare în Cuba, alături de iubit. Cei doi au fost surprinși de paparazzi, înainte de Revelion, în timp ce se înghsuiau pe un șezlong de pe terasa hotelului NH Capri La Habana, o locație de 4 stele, din centrul Havanei (capitala Cubei), informează National.ro.

Sursa citată menționează că o astfel de vacanță de două persoane poate costa până la 5.000 de euro.

1-768x667.jpg

olguta vasilescu
Olguța Vasilescu și iubitul, pe terasa unui hotel de lux din Havana
foto: national.ro
Loading...

Citește și

  • Elena Udrea, Olguța Vasilescu și Alina Gorghiu au la braț bărbați arătoși

    Sunt femei frumoase și de succes, iar la brațul lor stau bărbați la fel de arătoși. Vorbim despre ministrul Muncii, Olguța Vasilescu, dar și despre fosta lideră a liberalilor Alina Gorghiu și sexoasa Elena Udrea.

  • olguta vasilescu

    Lia Olguța Vasilescu, ministrul Muncii, are un trecut interesant, cu o ascensiune impresionantă pe scena politică românească. Inițial, aflată sub aripa protectoare a lui Corneliu Vadim Tudor și a partidului său, Olguța Vasilescu a devenit, în timp, un politician cu replici tăioase, dar a rămas la fel de „bătăioasă” ca în tinerețe.