O tânără din Argeș, reclamată de soț că a fugit din izolare. Polițiștii au găsit-o cu doi bărbați

masina_politie_.jpg

Poliția
Foto: Arhivă Click

O tânără care se afla acasă, în izolare, a fost prinsă de polițiștii din Argeș după ce a plecat și a fost reclamată de soț. Aceasta a fost găsită într-o mașină, cu alți doi bărbați iar acum se află în carantină instituționalizată, ea fiind și amendată, transmite agenția Mediafax, citată de Hotnews.ro.

Reprezentanții Poliției Argeș au transmis că, sâmbătă, oamenii legii au fost sesizaţi de către un bărbat întors recent în România dintr-o ţară aflată în „Zona roşie”, cu privire la faptul că persoana cu care se afla izolat, a părăsit locuinţa unde se aflau împreună. În urma verificărilor, în scurt timp, poliţiştii au identificat autoturismul cu care tânăra de 18 ani a plecat. În acelaşi autoturism, împreună cu aceasta, se mai aflau doi bărbaţi de 24 şi 25 de ani. „Toate cele trei persoane au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare de câte 5.000 de lei fiecare. (...). Ca urmare a încălcării măsurii de izolare la domiciliu, a fost dispusă introducerea în carantină instituţionalizată faţă de tânăra care nu a respectat măsura stabilită initial”, arată Mediafax.ro.

A fost înștiințat DSP în cazul celor doi bărbați care au intrat în contact cu persoana care nu a respectat măsura izolării la domiciliu.
 

Loading...

Citește și

  • Românii au pus în coșul virtual televizoare, aparate de tuns, mașini de făcut pâine, laptop-uri, trontnete, dar și aparate pentru sport

    Perioada de izolarea a schimbat piața. Dacă până acum, femeile cheltuiau mulți bani pe haine, pantofi și cosmetice, iată că zona aceasta înregistrează pierderi mari. În schimb, au exlodat vânzările la televizoare, aparate de tuns, mașini de făcut pâine, benzi de alergare și laptop-uri.

  • coronavirus la microscop

    Coronavirus în România încă nu există, însă este o chestiune de timp până când vom auzi despre prima persoană bolnavă. Până atunci, autoritățile iau toate măsurile pentru prevenirea apariției virusului pe teritoriul țării. Astfel, persoanele care se întorc cu avionul din Italia fie sunt plasate în carantină, fie li se recomandă izolarea la domiciliu pentru 14 zile. Iată ce înseamnă mai exact aceste măsuri și care sunt persoanele vizate.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1