O plajă din Mamaia se închide înainte de terminarea sezonului. ”Ne-au obligat indirect să murim la scurt timp după ce am prins viaţă”

Ultima actualizare:

    Pe plajă nu se află niciun turist FOTO: Unsplash.com
Pe plajă nu se află niciun turist FOTO: Unsplash.com

Plajele lărgite se pare că le-au dat bătăi de cap unora dintre antreprenorii de la malul Mării Negre. Unii au fost nevoiți să închidă afacerile din cauză că oamenii preferă alte stațiuni cu nisip mai fin și sezlonguri mai aproape de apă.

În plin sezon estival, când patronatele din turism spun că litoralul este luat cu asalt de turişti, o plajă din Mamaia s-a închis din cauza plajelor lărgite, conform Adevărul.ro.

Reprezentanţii Coco Beach Mamaia au anunţat miercuri, 4 august, că vor închide plaja închiriată de ei de la Administraţia bazinală de Apă Dobrogea Litoral (ABADL).

„Mulţumim tuturor celor care ne-au călcat pragul în această vară şi cu părere de rău vă anunţăm că AM ÎNCHIS înainte de terminarea sezonului”.


    Plaja Coco Beach din Mamaia s-a închisFOTO: Facebook/ Coco Beach
Plaja Coco Beach din Mamaia s-a închisFOTO: Facebook/ Coco Beach

Aceștia explică și motivul care a dus la închiderea afacerii

„Cu această ocazie multumim ABADL ( instituţia care administrează plajele de pe litoral) pentru căa ne-au obligat indirect să murim la scurt timp după ce am prins viaţă în acest sezon...lărgirea plajelor şi nisipul înlocuit cu scoici ne-au condus la moarte rapidă şi sigură”.

Plajele din Mamaia şi Mamaia Nord au fost lărgite cu aproximativ 50 de hecatre. Firmele care aveau închiriate porţiuni de plajă în aceste zone s-au văzut în situaţia de a-şi amplasa beach barurile şi şezlongurile la zeci de metri faţă de malul mării. Acest lucru a determinat turiştii să evite aceste locuri.

Vara aceasta, turiștii care vin în stațiunea Mamaia au parte de o plajă mult mai mare față de ce aveau în anii anteriori. Mulți sunt însă nemulțumiți că merg mult până la apă și că nisipul este plin de scoici.

Citește și:Lărgirea plajelor la Mamaia Nord: proiect salvator sau motiv de nemulțumire pentru turiști

Plajele din Mamaia sunt un pericol? Ce spun autoritățile

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
moschee mensa musa jpg
image png
traian basescu
scoala de politie campina absolvire jpeg
istanbul pixabay jpg
rusalii jpg
baiat roman fotbal londra jpg
saptamana patimilor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net