O pensionară din Galați a comandat un telefon de mii de lei și a primit în colet cuie și șuruburi

Ultima actualizare:

    Foto: arhivă
Foto: arhivă

O femeie de 64 de ani, din Galați, acuză angajații unui magazin de electronice și electrocasnice din oraș că au păcălit-o într-un mod grosolan. A încheiat un contract la reprezentanță, angajându-se să plătească în rate un obiect, urmând să-l primească colet acasă. Coletul a venit, însă în loc de un telefon de mii de lei, gălățeanca a găsit în cutie cuie și șuruburi.

Gălățeanca vrea acum să i se facă dreptate. Ce-i drept, nu a apucat să plătească nici un leu din cei 6.700 de lei cât costă aparatul, însă nici nu are de gând să stea cu mâinile în sân. A făcut sesizare la poliție și a reclamat cazul la Protecția Consumatorului.

Femeia a mers în magazinul respectiv, unde a încheiat un contract prin care se angaja să plăească în rate, timp de 2 ani, un telefon în valoare de 6.700 de lei. Cum dispozitivul nu era pe stoc, l-a așteptat acasă. Coletul a venit, cutia era original, însă înăuntru nu se afla telefonul droit, ci doar  cuie și șuruburi. 

”Am găsit şuruburi, nituri, cuişoare”    

Elena Pepene a declarat pentru stirileprotv.ro că: ”A venit curierul la uşă, mi-a dat telefonul, cutia, aşa. Am intrat în casă, curierul a plecat. Când să desfac cutia, ce am găsit în cutie? Am găsit şuruburi, nituri, cuişoare. Jumătate de cutie, un pumn, aşa.”.

Femeia a luat legătura cu angajaţii firmei de la care a cumpărat telefonul, însă aceștia i-ar fi spus că nu o pot ajuta. Poliția a deschis o anchetă în care se fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune. 

Citește și: 

Hoții de iphone-uri care puneau plastilină în cutii au fost prinși! Suspecții lucrau la o firmă de curierat

Atenție! Hoții s-au mutat în online și la telefon. Ce metode au și cum te protejezi

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net