O maşină a căzut în Dunăre, în urma unui accident. Nu au fost găsite persoane înăuntru

cautari-dunare.jpg

Scafandrii fac căutări
Foto News.ro
Citeste tot despre: 

O maşină a căzut în Dunăre, în urma unui accident rutier produs în zona localităţii Liubcova din judeţul Caraş-Severin. Un echipaj al Poliţiei de Frontieră a reuşit să ancoreze autoturismul până la sosirea pompierilor militari, care l-au tras afară din apă. Întrucât în maşină nu se aflau persoane, a fost solicitat sprijinul echipajului de scafandri al ISU Mehedinţi.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin, accidentul a avut loc, joi, în jurul orei 18.20, pe DN 57, în zona localităţilor Drencova-Liubcova. În urma accidentului, un autoturism a căzut în Dunăre.
"Intervin trei echipaje din cadrul Secţiei de Pompieri Moldova Nouă cu două autospeciale şi o barcă, două echipaje SAJ şi forţe ale Poliţiei de Frontieră cu o ambarcaţiune. De asemenea, a fost solicitat sprijinul echipajului de scafandri din cadrul ISU Mehedinţi”, a transmis ISU Caraş-Severin.
Primele forţe ajunse la locul accidentului au fost cele ale Poliţiei de Frontieră, care au reuşit să ancoreze maşina până la sosirea pompierilor militari care au tras-o afară din Dunare. În maşină nu a fost găsită nicio persoană.
 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1