O franţuzoaică a fost ucisă într-un sătuc din Bacău de iubitul de aceeași naționalitate

Ultima actualizare:

    Pe criminal îl aşteaptă opt ani de temniţă
Pe criminal îl aşteaptă opt ani de temniţă

Pedeapsă în urma unei crime pe care un cetăţean străin a comis-o într-un sătuc din Bacău! Un francez de 36 de ani a fost condamnat de instanţele din România pentru lovituri cauzatoare de moarte şi deţinere de droguri. Victimă a fost partenera sa, cu 21 de ani mai în vârstă, tot cetăţean francez.

Decizia unui cuplu de francezi de a se muta în România s-a sfârşit cu o dramă. Cei doi iubiţi au cumpărat o casă pe care intenţionau s-o recondiţioneze, într-un sat din judeţul Bacău.

Femeia de 57 de ani şi partenerul ei de 36 de ani nu cunoşteau limba română, însă erau decişi să înceapă o nouă viaţă. Cei doi, care aveau o relaţie din 2017, au ajuns în satul Medeleni la începutul lui august 2019. 

La scurt timp, între ei au apărut şi neînţelegerile. Femeia, care avea doi copii rămaşi în Franţa, i se plânsese fiicei sale că relaţia cu iubitul mai tânăr se deteriorase.

Ea spunea că partenerul devenise violent, atât cu ea, cât şi cu animalele din curte, şi că se simţea prizonieră.  Pe 10 octombrie, cetăţeanul francez şi-a lovit partenera, astfel că femeia a decis să-şi facă bagajele şi să se întoarcă în Franţa. Cum nu ştia limba română, a apelat la ajutorul vecinilor, însă nu a reuşit să se facă prea mult înţeleasă.

În noaptea de 10 spre 11 octombrie, ca urmare a unei lovituri puternice, femeia a căzut pe scări şi a rămas inconştientă. Sătenii au alertat şeful de post din comună, care a solicitat intervenţia unui echipaj medical. După opt zile de spitalizare, franţuzoaica a decedat.

Anchetatorii au descoperit că bărbatul se afla sub influenţa drogurilor, iar în locuinţă au fost găsite peste 200 de grame de cannabis şi amfetamină. Pe numele individului au fost deschise două dosare penale: unul pentru lovituri cauzatoare de moarte şi altul pentru deţinere ilegală de droguri.

În cazul acuzaţiilor de crimă, bărbatul şi-a recunoscut faptele şi a fost condamnat definitiv la 8 ani de închisoare, scrie adevarul.ro.Francezul a admis că a consumat droguri o singură dată, pe 10 octombrie 2019, când ar fi fumat jumătate dintr-o ţigară care conţinea cannabis.

După analizarea probelor, judecătorii au apreciat ca fiind nesincere declaraţiile bărbatului.

Audiată de procurorii români, fiica victimei a precizat că mama ei şi partenerul său obişnuiau să consume cannabis încă de pe teritoriul Franţei.

Mai mult, aceasta a dezvăluit că individul, care muncea ca zidar, obţinea venituri şi din comercializarea unor droguri precum cannabis şi cocaină. 

Click! spune

Autorităţile franceze au comunicat că, pe lângă infracţiuni de furt prin efracţie, tăinuire, loviri, distrugere şi ameninţare, tânărul fusese cercetat şi pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net