O fetiță de doi ani din Vaslui a ajuns la spital în stare gravă, rănită în timpul unui scandal între părinți

cei_doi_frati_care_au_fost_luati_de_protectia_copilului.jpg

Cei doi frați ai copilului rănit
Cei doi frați de 7 și 11 ani ai copilului rănit au fost luați de Protecția Copilului
Foto: vremeanoua.ro
Citeste tot despre: 

Copiii au început din ce în ce mai des să fie răniți în scandalurile dintre părinți. Ultimul exemplu s-a petrecut la începutul acestei săptămâni în localitatea vasluiană Fălciu, când un bărbat în vârstă de 34 de ani s-a certat cu nevasta, a aruncat cu un scaun după ea însă obiectul a spart un geam și a rănit fetița cea mică a familiei, în vârstă de 2 ani. Copilul a ajuns în stare gravă la spital

Fetița a ajuns la Spitalul din Huși cu un traumatism cranio-cerebral și o plagă frontală, provocate atât de scaunul care a căzut peste ea cât și de cioburile din geamul spart de obiectul dur. Ulterior micuța rănită a fost mutată la Spitalul de Pediatrie din Iași. Cu aceeași ambulanță a fost preluată mama și și cei doi frați mai mari ai copilei, un băiețel și o fetiță de 11 ani și respectiv 7 ani. Polițiștii l-au luat la secție pe bărbatul agresiv, acesta urmând să fie internat la Psihiatrie pentru analize.

 

Mama a făcut scandal la spital

 

La spital, mama a început să facă scandal când a văzut că inspectorii de la Protecția Copilului vor să preia copiii.“Da, a făcut ceva agitație pe aici, deși cadrele medicale au încercat să îi explice frumos, că ea trebuie să meargă la Iași cu fetița rănită. Ea tot voia ca ceilalți doi copii să nu rămână în spital, ci să plece acasă cu bunicii. Se temea în felul ei, ca să nu îi ia Protecția Copilului. Dar la cum se prezintă situația în această familie, cred că Protecția Copilului știe mai bine ce e de făcut”, a spus pentru vremeanoua.ro, managerul dr. Bogdan Popa. Specialiștii DGASPC au considerat că este mai bine ca ceilalți doi copii ai familiei, o fată și un băiat, de 7 și, respectiv, 11 ani, să fie luați într-un centru al instituției, până la clarificarea situației din această familie. “Din câte am înțeles, starea fetiței rănite este stabilă, este în grija medicilor, cu evoluție favorabilă. Sperăm să fie bine. Cazul este în evaluare, iar noi facem acest lucru în cooperare cu autoritățile locale, cu Poliția, pentru a lua toate măsurile, în interesul minorilor din această familie”, a spus Irina Câmpeanu, purtătorul de cuvânt al DGASPC Vaslui.

 

 

Citiți și

 

Copilul bătut de "monstrul din parc" se află în spital! Băiatul a suferit un traumatism cranio-cerebral

 

Fetiţă de 11 ani, atacată şi violată brutal timp de mai multe ore

Loading...
 
 

Citește și

  • copil ranit accident tramvai cluj

    Un copil a fost rănit grav, miercuri după-amiază, după ce un stâlp de electricitate lovit de o dubă a căzut peste un tramvai în Cluj-Napoca.

  • Doamne, câtă durere şi disperare! O vacanţă ce părea a fi de vis s-a transformat în cel mai negru coşmar. Familia Coman a fost distrusă într-o fracţiune de secundă, după ce un şofer dement a intrat cu camionul în turiştii aflaţi la promenadă pe faleza din mijlocul oraşului francez Nisa. Băiatul a fost identificat de rudele familiei într-un spital, mama e în stare gravă, iar tatăl e de negăsit.