O femeie din Vaslui şi-a bătut măr soţul și l-a făcut KO dintr-o lovitură

comuna_hoceni.jpg

Comuna Hoceni este una dintre cele mai bogate din Vaslui
Comuna Hoceni este localitatea unde femeile bat bărbații
Citeste tot despre: 

Șoc într-o localitate din Vaslui. O femeie din Hoceni şi-a lovit soţul în timpul unei dispute mai aprinse, bărbatul căzând la pământ după prima lovitură.

”Ne-am certat și i-am dat una că m-a scos din minți. A căzut și nu mai mișca!”, povestește Tanța, soția lui Ion. Femeia din comuna Hoceni a cerut ajutorul la 112, pentru că bărbatul căzut la pământ nu dădea semne că își revine.”Nu i-am făcut mare lucru! L-am lovit o singură dată, ce sî-I fac dacă este mămăligă”, a spus femeia conform martorilor. Bărbatul s-a prăbuşit fără reflexe, iar femeia a intrat în panică crezând că l-a omorât. Un echipaj medical a preluat victima care îsi mai revenise și l-a transportat la Spitalul Huși. Întrebat de politisti dacã vrea sã facã plângere contra nevestii care l-a altoit”de i-au mers fulgii”,, omul a refuzat.

 

Citiți și

 

Bărbat bătut de iubită că nu i-a luat telefon

 

Militar, bătut şi umilit ani la rând de nevastă

Loading...

Citește și

  • Un botoşănean a ajuns la spital după ce a încasat o bătaie zdravănă de la soţia sa. Motivul pentru care soţia a pus mâna pe par şi şi-a altoit zdravăn bărbatul este unul halucinant. Aceasta a fost deranjată că bărbatul s-a prins că are amant, scrie rtv.net.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1